LG

LG Wing: Νέο video αποκαλύπτει ότι θα είναι αρκετά ογκώδες

Για την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση της LG όπου και θα αποκαλυφθεί επίσημα το LG Wing, το πρωτοποριακό smartphone με τις δύο οθόνες, η μία εκ των οποίων διαθέτει περιστρεφόμενο μηχανισμό. Οι διαρροές, πάντως, συνεχίζονται και σήμερα μπορούμε να δούμε ακόμη ένα video που μας δίνει μια τάξη μεγέθους της συσκευής.

Όπως είναι λογικό, το LG Wing είναι ένα αρκετά ογκώδες smartphone, λόγω της ιδιαίτερης κατασκευής του. Η κύρια οθόνη περιστρέφεται για να σταθεί σε οριζόντια θέση (landscape) και να αποκαλύψει από πίσω της τη δευτερεύουσα οθόνη. Από εκεί και πέρα, ο χρήστης μπορεί να ανοίξει διαφορετικές εφαρμογές σε κάθε οθόνη, αν και για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν θα μπορείς να χρησιμοποιείς οποιαδήποτε εφαρμογή.

Το LG Wing αναμένεται με κύρια οθόνη 6.8’’, δευτερεύουσα οθόνη 4.0’’, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 765G, 8GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο και λειτουργικό σύστημα Android 10. Παρά τα κατά βάση mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά, η τιμή του λογικά θα κινηθεί στο όριο των €1000.

Loading