Βάλε τις φωτογραφίες σου από το Facebook στο νέο video clip των Linkin Park! [Video]

Linkin Park Interactive Video

Το δημοφιλέστατο μουσικό συγκρότημα Linkin Park έχει βάλει για τα καλά στην παρουσία του τα social media και την τεχνολογία γενικότερα (θυμηθείτε το video για το Medal of Honor: Warfighter), με το νέο video clip της μπάντας "Lost in the Echo" να διαμορφώνεται ανάλογα με τις φωτογραφίες που έχει ο θεατής στο Facebook, αρκεί να τις ανεβάσει στην ιστοσελίδα LostInTheEcho.com!

Ο Mike Shinoda των Linkin Park δήλωσε στο Mashable:

"Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη αλλαγή στον όρο 'μουσικό video'. Η ιδέα να γυρίσουμε ένα κλασικό video ή ζωντανή εμφάνιση για να προωθήσουμε το τραγούδι έμοιαζε βαρετή. Προσωπικά δεν ανεβάζω ποτέ δικές μου φωτογραφίες, επομένως, οι μισές από αυτές που μπήκαν στο video clip ήταν σκυλιά, τοπία και διάφορα άλλα"

Να σημειωθεί ότι οι δημιουργοί του διαδραστικού video, Jason Nickel και Jason Zada, βασίστηκαν στην τεράστια επιτυχία της viral καμπάνιας "Take This Lollipop", η οποία έφτασε τα 10 εκατ. Likes στο Facebook γρηγορότερα από κάθε άλλη εφαρμογή.

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα LostInTheEcho.com, η οποία θα σας ζητήσει πρόσβαση στις φωτογραφίες σας και στη συνέχεια θα σας δώσει την επιλογή να μοιραστείτε το video σε Facebook ή Twitter.

[via Mashable]

Loading