Little Hope: Το νεό διαδραστικό horror game της ανθολογίας The Dark Pictures

Η πολύ ενδιαφέρουσα σειρά The Dark Pictures Anthology περιλαμβάνει αυτόνομα διαδραστικά horror games, τα οποία αναπτύσσονται από τη Supermassive Games που έφτιαξε το όνομα της με το Until Dawn. Το πρώτο από αυτά είναι το Man of Medan, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι τον Αύγουστο, και τώρα ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο μέρος της ανθολογίας με τίτλο Little Hope.

Στο Little Hope θα δούμε την ιστορία 4 φοιτητών και ενός καθηγητή τους, οι οποίοι εγκαταλείπονται στην απομονωμένη πόλη Little Hope. Στην προσπάθεια τους να βρουν την έξοδο έρχονται αντιμέτωποι με διάφορα οράματα από το παρελθόν που τους πηγαίνει πίσω στον 17ο αιώνα, όταν γινόταν οι δίκες για τις μάγισσες του Salem.

little-hope-screen-1.jpg

Όλοι οι χαρακτήρες θα είναι playable και για ακόμα μία φορά θα υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρει στην πορεία ο gamer. Θα υπάρχει multiplayer mode για έως 2 παίκτες online ή έως 5 παίκτες offline, καθώς και αποκλειστικά solo mode.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, παρόλα αυτά, το Little Hope θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2020 για Windows PC (μέσω Steam), Xbox One και PS4.


Loading