Logitech G A30 Mandalorian Edition: Η νέα ειδική έκδοση του ασύρματου headset

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού παιχνιδιών, σε συνεργασία με τη Lucasfilm Ltd, ανακοίνωσε το νέο Logitech G A30 The Mandalorian Edition Wireless Gaming Headset.

Σχεδιασμένο για τον σύγχρονο gamer αλλά και για τον μεγάλο θαυμαστή της γνωστής σειράς, το A30 Wireless The Mandalorian Edition, είναι κάτι περισσότερο από ένα headset – είναι ένα συλλεκτικό αντικείμενο αυθεντικά εμπνευσμένο από ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα της ποπ κουλτούρας στον κόσμο. Το A30 Wireless The Mandalorian Edition προσφέρει μέγιστη ευελιξία, φορητότητα, την προηγμένη ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED, Bluetooth και συνδεσιμότητα 3,5 mm της Logitech ώστε να μπορείτε να κατακτήσετε τον γαλαξία είτε παίζετε στο γραφείο σας, είτε στον καναπέ, είτε εν κινήσει.

Συνδυάζοντας στυλ και άνεση στα παιχνίδια σε όλες τις συσκευές και με προσαρμόσιμη μίξη ήχου, το A30 Wireless The Mandalorian Edition δίνει τη δυνατότητα σε παίκτες, συλλέκτες και θαυμαστές της σειράς να αποδώσουν τα μέγιστα σε κάθε στυλ παιχνιδιού σε όλο τον γαλαξία και να κυνηγήσουν επικηρυγμένους σε όλες τις πλατφόρμες, όπως: Xbox Series X|S, Playstation, Nintendo Switch, PC, Mac, iOS και Android. 

logitech-g-a-30-the-mandalorian-edition-1.jpg


Πιστό στη θρυλική αισθητική της σειράς και αντικατοπτρίζοντας την κομψή σχεδίαση του αρχικού headset A30, το A30 Wireless The Mandalorian Edition διαθέτει χρωματικές παλέτες εμπνευσμένες από το ατσάλι Beskar έτσι ώστε να μπορείτε να ντυθείτε κατάλληλα για το κυνήγι επικηρυγμένων. Τα ακουστικά είναι, επίσης, εξοπλισμένα με επένδυση αφρού μνήμης και ένα στήριγμα κεφαλής με μια σωστή δύναμη σύσφιξης, δημιουργώντας μια εύκολη, ισορροπημένη και ασφαλή αίσθηση κατά τη χρήση, ενώ τα αφαιρούμενα μαγνητικά μαξιλαράκια αυτιών προσφέρουν μεγάλες δυνατότητες προσαρμογής λόγω της θέσης τους.

Το special edition headset έρχεται εξοπλισμένο με καλύμματα ηχείων με το προφίλ του Din Djarin - γνωστό στους θαυμαστές ως Mandalorian - στο αριστερό κάλυμμα ηχείου και την επιγραφή Clan Mudhorn στο δεξί κάλυμμα. Οι παίκτες και οι θαυμαστές μπορούν να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά των Mandalorians βρίσκοντας πολλά κρυμμένα στοιχεία, εμπνευσμένα από τη σειρά, πάνω στα ακουστικά.

Μην αφήσετε καμία ανταμοιβή να ξεφύγει από την κομψή και απρόσκοπτη σχεδίαση των ακουστικών A30 Wireless The Mandalorian Edition. Εξοπλισμένα τόσο με προηγμένο αποσπώμενο μικρόφωνο boom όσο και με ενσωματωμένο μικρόφωνο, το headset προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα φωνής. Οι υψηλής ποιότητας οδηγοί ήχου 40mm προσφέρουν δυνατό ήχο και μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία. Αναβαθμίστε την εμπειρία παιχνιδιού σας με ακόμα μεγαλύτερη εξατομίκευση με τη χρήση του ισοσταθμιστή και άλλων δυνατοτήτων στην εφαρμογή Logitech G για iOS και Android.

Το νέο headset A30 Wireless The Mandalorian Edition διαθέτει διάρκεια ζωής μπαταρίας άνω των 27 ωρών, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ασύρματη ελευθερία σε όλες τις πλατφόρμες για μέρες και να παίζετε οπουδήποτε στον γαλαξία.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Το ασύρματο headset Logitech G A30 The Mandalorian Edition είναι διαθέσιμο εδώ σε τιμή €279.

Loading