[Δ.Τ.]

Η Logitech ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία ενός νέου μηχανικού πληκτρολογίου για gaming, το Logitech G413, ειδικά κατασκευασμένο για ακρίβεια και υψηλή απόδοση. Το Logitech G413 περιλαμβάνει τους αποκλειστικούς μηχανικούς διακόπτες Romer-G που παρέχουν ταχύτερη ενεργοποίηση κατά 25% σε σχέση με τα τυπικά μηχανικά πλήκτρα, ανοδιωμένη αλουμινένια θήκη, μια θύρα USB και οπίσθιο φωτισμό πλήκτρων σε προσιτή τιμή.

Όπως δήλωσε ο Ujesh Desai, Αντιπρόεδρος και Γενικός διευθυντής της Logitech G,

"Δαπανήσαμε πολύ χρόνο στον προσεκτικό σχεδιασμό και την κατασκευή αυτού του πληκτρολογίου για την παροχή τέλειων επιδόσεων με το πλέον κατάλληλο σετ λειτουργιών στην κατάλληλη τιμή. Δημιουργήσαμε αυτό το πληκτρολόγιο με λειτουργίες όπως μια υποδοχή USB, πλήκτρα με οπίσθιο φωτισμό και μεταλλικό φινίρισμα. Με το G413 πιστεύουμε ότι έχουμε πετύχει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στις λειτουργίες υψηλής απόδοσης και την ελκυστική σχεδίαση."

Διακόπτες πλήκτρων Romer-G και Φωτισμός πλήκτρων ακριβείας

Οι διακόπτες Romer-G της Logitech έχουν σχεδιαστεί ειδικά για απόδοση, απόκριση και αντοχή επαγγελματικού επιπέδου. Με σημείο άμεσης ενεργοποίησης 1,5 mm, οι διακόπτες Romer-G καταγράφουν το πάτημα πλήκτρων έως και 25% γρηγορότερα σε σχέση με τους τυπικούς μηχανικούς διακόπτες, ώστε να πυροβολήσετε γρηγορότερα από τον αντίπαλό σας. Οι διακόπτες Romer-G έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ακριβή και καθαρό φωτισμό στα πλήκτρα, ώστε να είναι πάντα ορατά χωρίς να αποσπούν την προσοχή σας.

Κράμα αλουμινίου κατάλληλο για αεροναυπηγική

Μια θήκη κράματος αλουμινίου-μαγνησίου 5052 αποτελεί τον σκελετό του πληκτρολογίου. Το αποτέλεσμα είναι μια μινιμαλιστική σχεδίαση με πλήρες σετ λειτουργιών. Εστιάζοντας στο φινίρισμα και την απόδοση υψηλού επιπέδου, το Logitech G413 κατασκευάζεται από υλικά πολύ υψηλής ποιότητας.

Υποδοχή USB και πλήκτρα πλήρους λειτουργικότητας

Η ενσωματωμένη υποδοχή USB παρέχει πλήρη ισχύ και ταχύτητα δεδομένων με εύκολη πρόσβαση για οποιαδήποτε συσκευή USB. Ο έλεγχος μέσων ενσωματώνεται επίσης στο πληκτρολόγιο Logitech G413, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο FN για τον έλεγχο της έντασης, της αναπαραγωγής και της παύσης, της σίγασης, της λειτουργίας του παιχνιδιού, του φωτισμού κ.λπ. Η λειτουργία FN στο Λογισμικό Logitech Gaming (LGS) ρυθμίζει τα πλήκτρα για την εκτέλεση εντολών μέσων από προεπιλογή.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Μηχανικό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό για Gaming Logitech G413 σε ανθρακί και ασημένια έκδοση αναμένεται να είναι διαθέσιμο στους μεταπωλητές παγκοσμίως τον Απρίλιο του 2017, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €99.99.

Advertisements