Η Logitech G παρουσιάζει τα δύο μηχανικά πληκτρολόγια Cherry για Gaming

logitech_cherry_mx_1

Η Logitech ανακοίνωσε σήμερα τη διεύρυνση της σειράς μηχανικών πληκτρολογίων της για gaming με τα Logitech G610 Orion Brown και Logitech G610 Orion Red. Και τα δύο προϊόντα περιλαμβάνουν μηχανικούς διακόπτες Cherry MX, καθώς και προσαρμοζόμενο έντονο λευκό φωτισμό πλήκτρων και εξειδικευμένα στοιχεία ελέγχου μέσων. Αυτά τα μηχανικά πληκτρολόγια gaming πλήρους μεγέθους ενσωματώνουν την πρωτοπόρα στον κλάδο τεχνολογία μαζί με την ποιότητα κατασκευής σε μια μοναδική σχεδίαση για κορυφαίες επιδόσεις και την απόλυτη εμπειρία gaming.

Όπως ανέφερε ο Ujesh Desai, Αντιπρόεδρος και Γενικός διευθυντής του τμήματος Gaming της Logitech,

"Οι λάτρεις των πληκτρολογίων θέλουν ποικίλες επιλογές. Τα νέα μας πληκτρολόγια G610 Orion έχουν απέριττη και εξελιγμένη σχεδίαση μαζί με διάφορους μηχανικούς διακόπτες."

Σχεδίαση ειδικά για κορυφαίες επιδόσεις

Κάθε πλευρά του Logitech G610 Orion Brown και του Logitech G610 Orion Red – από τις απλούστερες λεπτομέρειες, όπως η ματ υφή που δεν κάνει εμφανή τα αποτυπώματα πάνω στο πληκτρολόγιο και το ανθεκτικό, πλεκτό καλώδιο, μέχρι τις πιο περίπλοκες λεπτομέρειες, όπως ο εξελιγμένος, έντονος λευκός φωτισμός πλήκτρων LED – έχει κατασκευαστεί με ακρίβεια. Το αποτέλεσμα είναι πρωτοπόρα τεχνολογία και ποιότητα κατασκευής σε μια μοναδική σχεδίαση για κορυφαίες επιδόσεις.

logitech_cherry_mx_3 logitech_cherry_mx_4

Διακόπτες πλήκτρων Cherry MX

To Logitech G610 Orion Brown και το Logitech G610 Orion Red περιλαμβάνουν μηχανικούς διακόπτες Cherry MX που αποτελούν το πρότυπο του κλάδου στα μηχανικά πληκτρολόγια. Οι διακόπτες Cherry MX αντέχουν περισσότερα από 50 εκατομμύρια πλήκτρα και αποκρίνονται με ακρίβεια για αξιόπιστη εμπειρία gaming. Οι διακόπτες χαμηλού θορύβου Cherry MX Brown δίνουν μια ελαφριά αίσθηση αντίστασης για απόκριση κατά την πληκτρολόγηση, ενώ οι διακόπτες χαμηλού θορύβου Cherry MX Red παρέχουν γραμμικό πάτημα πλήκτρων για αστραπιαία απόκριση.

Προσαρμοζόμενος φωτισμός LED

Χρησιμοποιήστε το Λογισμικό Logitech Gaming (LGS), για να επιλέξετε και να εξατομικεύσετε τη φωτεινότητα για κάθε πλήκτρο ανάλογα με το στυλ, το σύστημα ή το περιβάλλον σας ή για να θέσετε το φωτισμό σε αδράνεια, όταν δεν χρησιμοποιείτε το σύστημα. Φωτίστε πλήκτρα για να παρακολουθείτε τα ξόρκια και άλλες εντολές. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε το LGS, για να συγχρονίσετε τα εφέ και τα μοτίβα φωτισμού με τον υπόλοιπο εξοπλισμό gaming της Logitech G, προκειμένου οι συσκευές σας να μπορούν να εμφανίζουν το ίδιο μοτίβο φωτισμού. Στα διαθέσιμα μοτίβα περιλαμβάνονται o ελαφρύς κυματισμός και η προσομοίωση αναπνοής.

logitech_cherry_mx_5

Εύκολη πρόσβαση στοιχείων ελέγχου μέσων

Το Logitech G610 Orion Brown και το Logitech G610 Orion Red περιλαμβάνει αποκλειστικά στοιχεία ελέγχου μέσων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την άμεση αναπαραγωγή, παύση και σίγαση μουσικής και βίντεο, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε το κομμάτι που παίζει στο παρασκήνιο, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε το παιχνίδι σας. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό, για να προσαρμόσετε την ένταση ήχου ή για να προχωρήσετε στο επόμενο τραγούδι με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πλήρης εξατομίκευση

Αποκτήστε πλήρη έλεγχο του Logitech G610 Orion Brown και του Logitech G610 Orion Red με το LGS. Εξατομικεύστε τα αγαπημένα σας παιχνίδια με ειδικές μακροεντολές κουμπιών στα πλήκτρα F1-F12. Ελέγξτε τον φωτισμό στα μεμονωμένα πλήκτρα και προσδιορίστε ποια πλήκτρα θα είναι απενεργοποιημένα, όταν ενεργοποιείτε τη Λειτουργία Game.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Logitech G610 Orion Brown και το Logitech G610 Orion Red αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη τον Απρίλιο του 2016 με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €144.

logitech_cherry_mx_2

Loading