Η Logitech επαναφέρει στο προσκήνιο το trackball μετά από σχεδόν 10 χρόνια, παρουσιάζοντας το νέο mouse Logitech MX ERGO. Σύμφωνα με την εταιρεία, η προσθήκη του trackball μειώνει κατά 20% την καταπόνηση στο χέρι σε σύγκριση με τα συμβατικά mice. Ο σχεδιασμός έχει γίνει με ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση για αυτούς που χρησιμοποιούν για πολλές ώρες καθημερινά το mouse τους, ενώ προσφέρει πολύ μεγάλη ακρίβεια.

Ένα νέο επίπεδο άνεσης και ακρίβειας

Το πιο προηγμένο trackball της Logitech για τους λάτρεις των trackball και καταναλωτές που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για ποντίκια και touchpad. Μειώνει τη μυϊκή καταπόνηση κατά 20% σε σχέση με ένα συμβατικό ποντίκι. Το MX ERGO διαθέτει μια μοναδική ρυθμιζόμενη άρθρωση για εξατομικευμένη άνεση και την πιο πρόσφατη τεχνολογία παρακολούθησης, κύλισης και διαχείρισης ενέργειας. Η τεχνολογία Logitech FLOW επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο πολλών υπολογιστών.

 

Εξατομικευμένη άνεση

Επιτέλους, ένα trackball που θα νιώσετε ότι έχει φτιαχτεί ειδικά για εσάς. Η μοναδική, προσαρμοζόμενη άρθρωση σάς επιτρέπει να επιλέγετε την καλύτερη δυνατή γωνία μεταξύ 0°και 20° για πιο φυσική τοποθέτηση του χεριού και μεγαλύτερη άνεση.

Προηγμένη παρακολούθηση και κουμπί λειτουργίας ακρίβειας

Αλλάξτε την ταχύτητα και την ακρίβεια του δείκτη για απόλυτο έλεγχο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τροχός κύλισης ακριβείας με κλίση

Ολοκληρώστε την εργασία σας πιο γρήγορα με τις συντομεύσεις γρήγορης πρόσβασης. Ο τροχός κύλισης ακριβείας υποστηρίζει την οριζόντια κύλιση ενώ λειτουργεί και ως μεσαίο κουμπί.

Εργασία σε πολλούς υπολογιστές χωρίς κόπο

Συνδέστε και εργαστείτε σε έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα και κάντε εύκολα εναλλαγή μεταξύ τους. Βελτιώστε την εμπειρία χρήσης πολλών υπολογιστών με την τεχνολογία Logitech FLOW. Αντιγράψτε και επικολλήστε κείμενο, εικόνες και αρχεία μεταξύ υπολογιστών.

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης διάρκειας και γρήγορης φόρτισης

Η μπαταρία παρέχει ισχύ για έως και 4 μήνες με μία πλήρη φόρτιση. Ένα λεπτό φόρτισης προσφέρει ισχύ για έως και μία ολόκληρη ημέρα χρήσης.

 

 

Advertisements