Mafia: «Ξύπνησε» ο λογαριασμός στο Twitter, έρχεται νέο game;

Φαίνεται ότι θα γίνει μόδα να teasάρουν τους gamers επανεκκινόντας τους λογαριασμούς των video games στο Twitter. Πριν από μερικές ημέρες είδαμε την Crytek να στέλνει ένα μήνυμα μετά από 4 χρόνια μέσω του λογαριασμού για το Crysis, κάτι που οδήγησε τελικά στα αποκαλυπτήρια του Crysis Remastered, και τώρα είναι η σειρά της Take-Two να κάνει το ίδιο από τον λογαριασμό του Mafia.

Μετά από δύο χρόνια, ο επίσημος λογαριασμός του επιτυχημένου franchise της εταιρείας δημοσίευσε ένα tweet με μία λέξη: “Family”. Πέραν τούτου, δεν υπάρχει καμία πληροφορία πίσω από τα κίνητρα της εταιρείας, επομένως, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάποιο νέο μεγάλο επεισόδιο ή για κάποιο remaster των προηγούμενων.

Υπενθυμίζουμε ότι το Mafia 3 κυκλοφόρησε πριν από 4 χρόνια και από τότε έχουν ακουστεί αρκετές φορές φήμες για remastered εκδόσεις των δύο πρώτων επεισοδίων. Με δεδομένο ότι στα τέλη του 2020 θα δούμε τα Xbox Series X και PlayStation 5, ίσως είναι μια καλή αφορμή για να προχωρήσουν κάτι τέτοιο.

Loading