Mark Zuckerberg: Επ' αόριστον το μπλοκάρισμα του Donald Trump από Facebook και Instagram

Με προσωπική ανάρτηση του, ο συνιδρυτής και CEO της Facebook, κ. Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ότι προχωρά στο επ’ αόριστον μπλοκάρισμα του απερχόμενου προέδρου Donald Trump από τις πλατφόρμες της εταιρείας (Facebook και Instagram).

Τα σοκαριστικά γεγονότα των τελευταίων 24 ωρών δείχνουν ξεκάθαρα πως σκοπεύει να περάσει τις τελευταίες ημέρες του στον προεδρικό θώκο ο Donald Trump, δηλαδή υπονομεύοντας την ειρηνική και νόμιμη μετάβαση της εξουσίας στον εκλεγμένο πρόεδρο, Joe Biden. Επεκτείνουμε το μπλοκάρισμα των λογαριασμών του στο Facebook και το Instagram επ’ αόριστον και τουλάχιστον μέχρι την ημέρα της ανάθεσης των καθηκόντων από τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ

Αρκετός κόσμος υποδέχτηκε με ικανοποίηση την απόφαση της Facebook, αλλά ήδη ακούγονται πολλές φωνές για υποκριτική στάση από τον Mark Zuckerberg, διότι παίζει πλέον εκ του ασφαλούς από τη στιγμή που ολοκληρώνεται η θητεία του Donald Trump και θα ήταν σαφέστατα πολύ πιο σημαντικό να έπαιρνε πιο δραστικά μέτρα αρκετό καιρό πριν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading