Marvel's Midnight Suns: Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέα trailers για το tactical RPG

Οι Disney και Marvel αποκάλυψαν αρκετές νέες πληροφορίες, trailers και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Marvel’s Midnight Suns, το tactical RPG από τους δημιουργούς του XCOM που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Τελικά, η καθυστέρηση δεν θα είναι πολύ μεγάλη, καθώς θα το δούμε σε Windows PC, PS5 και Xbox Series X/S στις 2 Δεκεμβρίου 2022, ενώ θα ακολουθήσουν τα PS4, Xbox One και Nintendo Switch πιθανότατα στις αρχές του 2023.

Στο gameplay trailer που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης D23, βλέπουμε σε δράση ορισμένους από τους διαθέσιμους χαρακτήρες του Midnight Suns, όπως οι Wolverine, Spider-Man, Captain America και Blade, ενώ δεν λείπουν τα social στοιχεία με διάφορες επιλογές διαλόγων μεταξύ των ηρώων.

Σε ένα άλλο trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, το επίκεντρο γίνεται η The Hunter, η οποία θα είναι και ο κύριος playable χαρακτήρας του παιχνιδού, μιας και οι υπόλοιποι θα συμπληρώνουν το ρόστερ στις διάφορες αποστολές. Σίγουρα θα δούμε τους Doctor Strange, Scarlet Witch, Iron Man, Magik και Ghost Rider, αλλά γενικότερα περιμένουμε αρκετούς ακόμα από το ευρύτερο MCU.

Loading