Μarvel’s Midnight Suns: Το νέο tactical RPG από τους δημιουργούς του XCOM

Οι φίλοι της σειράς XCOM ίσως θα περίμεναν έναν νέο τίτλο από τη Firaxis Games μετά από αρκετά χρόνια, αλλά η τελευταία αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κόσμο της Marvel ανακοινώνοντας ένα νέο tactical RPG στο πλαίσιο της Gamescom 2021.

Το Μarvel’s Midnight Suns χαρακτηρίζεται μεν ως tactical RPG αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δούμε turn-based μάχες. Το σίγουρο είναι ότι θα μας συστηθεί ένας νέος υπερήρωας που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Marvel, ο Hunter, ο οποίος μπορεί να τροποποιηθεί πλήρως από τους gamers και θα είναι ο πρωταγωνιστής που θα ηγηθεί της ομάδας των υπερηρώων κατά της Lilith, της μητέρας των δαιμόνων.

Σε αυτήν την ομάδα θα δούμε σίγουρα τους Iron Man, Wolverine, Ghost Rider, Dr. Strange, Magik, Blade, Captain America, Captain Marvel και Nico Minoru. Το παιχνίδι δεν θα περιλαμβάνει μόνο αποστολές που εκτελείς με τις ομάδες των ηρώων, αλλά θα εμπλουτιστεί με σύστημα αποφάσεων που θα ξεδιπλώνει με διαφορετικό τρόπο την υπόθεση.

Το πρώτο gameplay trailer αναμένεται την 1η Σεπτεμβρίου 2021 και όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους από τώρα θα λάβουν δωρεάν το αποκλειστικό skin Nightstalker για τον Βlade.

Το Marvel’s Midnight Suns θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2022, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία ούτε οι διαθέσιμες πλατφόρμες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading