Μαθήματα μαθηματικών στο...Pornhub

Ο 34χρονος καθηγητής μαθηματικών Changshu αποφάσισε να διευρύνει τη λίστα των μαθητών του και ανήρτησε τα διαδικτυακά του μαθήματα στον ιστότοπο σεξουαλικού περιεχομένου, Pornhub.

Ο Changshu ανέφερε ότι:

Δεδομένου ότι πολύ λίγοι άνθρωποι διδάσκουν μαθηματικά σε video πλατφόρμες ενηλίκων και επειδή υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που παρακολουθούν video σε αυτές, σκέφτηκα ότι αν ανεβάσω τα μαθήματα μου εκεί, δεν θα μείνουν απαρατήρητα.

Με username changhsumath666 και με σλόγκαν «Play hard, Study Hard», ο καθηγητής μαθηματικών έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1,7 εκατομμύρια προβολές στο Pornhub. Μπορεί τα videos του να περιβάλλονται από διαφημίσεις με έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο, αλλά τα μαθήματα του περιλαμβάνουν μόνο αριθμούς.

Οι άνθρωποι μπορεί να μην ενδιαφέρονται για τα videos μου, αλλά όλοι θα ξέρουν ότι υπάρχει ένας δάσκαλος που διδάσκει μαθηματικά σε μια πλατφόρμα για ενήλικες», είπε ο ίδιος.

Με τη δημοσίευση των μαθημάτων του στο Pornhub, o Changshu ουσιαστικά επιθυμεί να προσελκύσει συνδρομητές στο διαδικτυακό μάθημα του, το οποίο του αποφέρει πάνω από $250.000 ετησίως.

Δεν ήθελα να διδάξω μαθηματικά στο Pornhub. Ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο ότι είμαι ένας δάσκαλος από την Ταϊβάν που μπορεί να διδάξει καλά μαθηματικά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading