Μεσαιωνικές μάχες στο νέο δωρεάν game από το Epic Games Store

Τα μυστηριώδη δώρα του Epic Games Store συνεχίζονται με το Chivalry 2, το οποίο ήρθε για να αντικαταστήσει το δωρεάν Farming Simulator 22 της προηγούμενης εβδομάδας. Ο τίτλος που αναπτύχθηκε από την Torn Banner Studios, είναι γνωστός για την έντονη εμπειρία μεσαιωνικού πολέμου και για την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμος για κάθε PC gamer να το διεκδικήσει.

Το multiplayer game προσφέρει μάχες με έως και 64 μαχητές σε τεράστιες αρένες. Η μεσαιωνική μάχη σημαίνει ότι οι παίκτες χειρίζονται τα πάντα, από μακρύ σπαθί και βαριοπούλες μέχρι βαλλίστρες, ενώ στο μείγμα προστίθενται και κάποιες έφιππες μάχες. Αν και η μάχη μπορεί να φαίνεται τυχαία στην αρχή, περιλαμβάνει βαθιές μηχανικές όπως αποκρούσεις, αλυσίδες, επιθέσεις με κατεύθυνση, κλωτσιές, όπλα ρίψης, χρήση ασπίδας και άλλα στοιχεία.

Το Chivalry 2 είναι ένα multiplayer first person slasher εμπνευσμένο από επικές μεσαιωνικές κινηματογραφικές μάχες. Οι παίκτες μπαίνουν στη δράση όλων των εμβληματικών στιγμών της εποχή, όπως συγκρούσεις με σπαθιά, καταιγίδες φλεγόμενων βελών, εκτεταμένες πολιορκίες κάστρων και πολλά άλλα. Κυριαρχήστε σε τεράστια πεδία μάχης 64 παικτών. Καταπέλτες διαλύουν τη γη καθώς πολιορκείτε κάστρα, βάζετε φωτιά σε χωριά και σφάζετε χωρικούς στην επιστροφή των Team Objective χαρτών.

Chivalry 2 - [Epic Games Store Link]

Loading