Metal Gear Solid: Θα γυριστεί τελικά η ταινία, με τον Oscar Isaac πρωταγωνιστή!

Αν και η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου λόγω της επιλογής του πρωταγωνιστή, παρεμπιπτόντως εξαιρετική η επιλογή, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το γεγονός ότι όντως θα δούμε κινηματογραφική μεταφορά του Metal Gear Solid!

Το project συζητιέται από το μακρινό 2006, όταν ο θρυλικός δημιουργός Hideo Kojima είχε προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση στο πλαίσιο της E3 2006, ωστόσο, στα χρόνια που ακολούθησαν προέκυψαν διάφορα θεματάκια που αφορούν τόσο τη Sony Pictures (χρονοδιάγραμμα, οργάνωση παραγωγής), όσο και τον ίδιο τον Kojima (βλ. επεισοδιακή αποχώρηση από την Konami).

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, η Sony αποφάσισε να αναθέσει τον ρόλο του πρωταγωνιστή (Solid Snake) στον Oscar Isaac, γνωστό τα τελευταία χρόνια από τη συμμετοχή του στις ταινίες Star Wars ως Poe Dameron (κορυφαίος πιλότος της Αντίστασης) και Ex Machina στον ρόλο του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρχικό πλάνο της Sony στις αρχές των ‘10s ήταν να δώσει τον ρόλο σε έναν από τους Christian Bale, Ben Affleck, Tom Hardy και Hugh Jackman. Δεν έχει γίνει γνωστό, πάντως, πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading