Metal Slug: Επιστρέφει με δύο νέους τίτλους μέσα στο 2020

Ένα από τα κορυφαία arcade shooter όλων των εποχών, το Metal Slug, θα κάνει δυναμική επιστροφή μέσα στο 2020, όπως επιβεβαίωσε ο CEO της SNK, κ. Jeon Se-hwan.

Συγκεκριμένα, θα δούμε ένα νέο τίτλο για παιχνιδοκονσόλες που θα θυμίζει το παραδοσιακό στυλ της σειράς, καθώς και ένα card game για φορητές συσκευές Android και iOS, το οποίο είναι ήδη έτοιμο κατά 80%.Τα δύο νέα παιχνίδια Metal Slug αναπτύσσονται από την SNK, παρόλα αυτά, μία θυγατρική της Tencent, η TiMi Studios, λέγεται ότι ετοιμάζει ακόμη ένα mobile game για το οποίο δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο μέχρι στιγμής.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τελευταίος τίτλος ήταν το Metal Slug 7 που κυκλοφόρησε για το Nintendo DS το 2008 και αργότερα για τα PSP, PS4 και Xbox 360. Στα χρόνια που ακολούθησαν είδαμε αρκετές επανακυκλοφορίες των υπόλοιπων παιχνιδιών της σειράς, αλλά όχι κάτι εντελώς καινούργιο. Μερικοί ίσως θυμάστε και το Metal Slug Infinity, ένα idle RPG για Android και iOS που σίγουρα ξεφεύγει από τη φιλοσοφία της σειράς.

Από τη στιγμή που γίνεται λόγος για κυκλοφορία μέσα στο 2020, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

[via]

Loading