Metro 2033 Redux και Everything διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store!

Ο εορτασμός του Batman ολοκληρώθηκε στο κατάστημα Epic Games Store και ελπίζουμε να προλάβατε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τις δύο τριλογίες. Σειρά παίρνουν τώρα ακόμα δύο σπουδαία παιχνίδια, το Metro 2033 Redux και Everything, τα οποία μπορείτε να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας εντελώς δωρεάν έως και τις 3 Οκτωβρίου 2019!

Ξεκινώντας από το Metro 2033 Redux, είναι η remastered έκδοση του Metro 2033 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2010. Ένα fps βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Dmitry Glukhovsky, με την υπόθεση του να μας μεταφέρει στην ερειπωμένη από τον πυρηνικό πόλεμο Μόσχα. Ρεαλιστικά τοπία και gameplay, περιορισμένος αριθμός πυρομαχικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως νόμισμα, σε ένα κόσμο όπου βρίσκεσαι σε διαρκή κίνδυνο.

Το Everything είναι ένα βραβευμένο simulation game όπου οτιδήποτε βλέπεις μπορείς να πάρεις τη μορφή του, από ζώα μέχρι πλανήτες και γαλαξίες. Εξερευνείς έναν τεράστιο κόσμο χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Παρόλα αυτά, είναι ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι με πλούσιο soundtrack από τον Ben Lukas Boysen που θα σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι.

Μπορείτε να βρείτε δωρεάν τα Metro 2033 Redux και Everything από εδώ.

Loading