Metro Exodus: Έρχεται ανανεωμένο σε PS5 και Xbox Series X/S

Η 4A Games γιορτάζει τη 10η επέτειο της πολύ επιτυχημένης σειράς Metro προχωρώντας σε δύο πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Η πρώτη αφορά την κυκλοφορία του Metro Exodus για τα PlayStation 5 και Xbox Series X/S, με ενισχυμένα γραφικά (υψηλότερη ανάλυση, Ray Tracing, ταχύτερα frame rates) και ταχύτερο χρόνο φόρτωσης, και μάλιστα η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη δωρεάν. Επιπλέον, η εταιρεία επιβεβαίωσε και τις εκδόσεις για Linux και macOS, χωρίς να δώσει ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Η δεύτερη πολύ σημαντική ανακοίνωση αφορά την ανάπτυξη ενός νέου επεισοδίου για τη σειρά, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη και βασίζεται σε μια νέα έκδοση της gaming engine της εταιρείας που εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες των παιχνιδοκονσολών νέας γενιάς, αλλά και των κορυφαίων gaming PCs. Για το νέο επεισόδιο της σειράς Metro δεν έχει γίνει γνωστή ούτε καν η ονομασία του, πόσο μάλλον η υπόθεση, ωστόσο, επιβεβαιώθηκε το multiplayer mode.

Αναμένουμε νέα ενημέρωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Metro Exodus σε PS5, Xbox Series X/S, Linux και macOS, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το νέο επεισόδιο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Metro Exodus

Σε έναν post-apocalyptic κόσμο της πρώην Ρωσικής Συνομοσπονδίας, ο gamer καλείται να επιβιώσει σε ένα εχθρικό περιβάλλον με μεταλλαγμένα πλάσματα και εξίσου εχθρικούς συνανθρώπους. Η αφήγηση γίνεται από τη ματιά της Anna, κορυφαία ελεύθερη σκοπεύτρια της ομάδας Spartan Order και σύζυγος του Artyom.
Η ομάδα διαφεύγει από τα ερείπια της Μόσχας και ξεκινά ένα επικό ταξίδι στο άγνωστο. Ο Artyom πάντοτε πίστευε ότι υπάρχει ζωή πέρα από το Metro και τώρα θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν οι ελπίδες και τα όνειρα του θα δικαιωθούν στα κατεστραμμένα εδάφη της Ρωσίας

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading