Miami Street: Νέο δωρεάν racing game από τη Microsoft για Windows PCs

Η Microsoft Studios βρίσκεται πίσω από την δημιουργία της κορυφαίας σειράς Forza (Horizon, Motorsport), αλλά αυτή τη φορά θα συμμετέχει στην ανάπτυξη ενός νέου free-to-play τίτλου για Windows PCs. Η σοβαρή είδηση, όμως, δεν αφορά το παιχνίδι, αλλά αυτά που ισχυρίζεται η ιστοσελίδα Windows Central.

Το παιχνίδι ονομάζεται Miami Street, αποτελεί δημιουργία της Electric Square και είναι ιδιαίτερα απλοϊκό, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατάς πατημένο ένα κουμπί για να επιταχύνεις και να το αφήνεις για να επιβραδύνεις (ή να κρατάς το δάκτυλο επάνω στην οθόνη αφής). Είναι διαθέσιμο ήδη σε ορισμένες χωρές και μέσα στις επόμενες ημέρες θα προστεθούν και άλλες.

Εδώ, όμως, έρχεται το Windows Central να ανάψει φωτιές εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το Miami Street είναι το πρώτο παιχνίδι που θα δούμε στο νέο λειτουργικό σύστημα που υποτίθεται ότι αναπτύσσει η Microsoft, το Andromeda OS, το οποίο (επίσης υποτίθεται ότι) θα κάνει ντεμπούτο μαζί με ένα αναδιπλώμενο tablet.

Τα πράγματα αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά μέχρι τότε, μπορείτε να κατεβάσετε το Miami Street από εδώ.

[via]

Loading