Microsoft: Δεν ανεβάζει την τιμή των Xbox Series X/S για την ώρα

Η απόφαση της Sony να προχωρήσει σε αύξηση της τιμής του PlayStation 5 (και της Digital Edition) σχεδόν σε όλες τις αγορές του κόσμου ήταν αναμενόμενο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις και ανησυχία για το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν την ίδια πολιτική τόσο η Microsoft, όσο και η Nintendo.

Από πλευράς Nintendo δεν έχουμε κάποια αντίδραση μέχρι στιγμής, αλλά τουλάχιστον η Microsoft φρόντισε να ξεκαθαρίσει με επιστολή της στην ιστοσελίδα Windows Central πως δεν σκοπεύει να ανεβάσει τις προτεινόμενες τιμές πώλησης των Xbox Series X/S, τουλάχιστον όχι για την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι παραμένουν στα €499 και €299 αντίστοιχα για τα δύο μοντέλα.

Η αλήθεια είναι ότι η Microsoft δεν καίγεται ιδιαίτερα για την πορεία των Xbox Series X/S από την στιγμή που έχει ρίξει όλο το βάρος στην ανάπτυξη της υπηρεσίας Xbox Game Pass, αλλά δεν αποκλείεται να αναγκαστεί και αυτή σε μεταγενέστερη φάση να προχωρήσει σε αυξήσεις ειδικά αν συνεχιστεί αυτή η φανταστική κατάσταση που ζούμε με την εκτόξευση του πληθωρισμού και της ενεργειακής κρίσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

[via]

Loading