Microsoft Garage: Δωρεάν εφαρμογές για όλους, εντυπωσιακή Lock Screen για συσκευές Android [Video]

microsoft_garage

Το τμήμα Microsoft Garage λειτουργεί από το 2009 και ουσιαστικά αποτελεί την "παιδική χαρά" της εταιρείας, αφού αποτελεί το μέρος όπου ο κάθε υπάλληλος της Microsoft μπορεί να πειραματιστεί και να αναπτύξει τα δικά του projects. Ωστόσο, μόλις τώρα αποφάσισαν να δώσουν πρόσβαση στο ευρύ κοινό με έναν ξεχωριστό τομέα στην επίσημη ιστοσελίδα, έτσι ώστε να λαμβάνουν το καλύτερο δυνατό feedback για τη ποιότητα των πειραματισμών τους.

nextlockscreen

Με μια επίσκεψη στο Microsoft Garage θα βρείτε 16 δωρεάν εφαρμογές για Android, iOS, Windows Phone, Android Wear, Windows και Xbox One. Εμείς βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσα την εφαρμογή Next Lock Screen για συσκευές Android, η οποία είναι διαθέσιμη και μέσα από το επίσημο κατάστημα Google Play [Link], μια εναλλακτική πρόταση για εμφάνιση ειδοποιήσεων και εκτέλεση εργασιών από την οθόνη κλειδώματος της συσκευής.

Με δεδομένο ότι πειραματίζονται στο Microsoft Garage περισσότεροι από 10.000 developers παγκοσμίως, είναι σίγουρο ότι θα δούμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στο μέλλον.

Loading