Microsoft Launcher 5.0: Διαθέσιμη η τελική έκδοση για συσκευές Android με υποστήριξη του Windows Timeline

Η Microsoft αναβαθμίζει τον δημοφιλή Microsoft Launcher για συσκευές Android στην έκδοση 5.0, η οποία φέρνει αρκετές νέες λειτουργίες και βελτιώσεις στους χρήστες, με κορυφαία όλων την υποστήριξη του Windows Timeline.

Το Timeline αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους για να επιλέξει κανείς το launcher της Microsoft, καθώς μπορείς να συγχρονίζεις τη δραστηριότητα σου από το Windows PC στο Android smartphone σου και το αντίστροφο, αρκεί να χρησιμοποιείς τον λογαριασμό Microsoft και στις δύο συσκευές. Για παράδειγμα μπορείς να σερφάρεις στον Edge browser στον υπολογιστή και να συνεχίσεις απ' όπου έμεινες στο Android smartphone, ή να επεξεργάζεσαι κάποια αρχεία στο Office και να τα ολοκληρώνεις στο smartphone.

Σε άλλα νέα χαρακτηριστικά έχουμε το νέο Feed, με κατηγορίες News, Glance και Timeline, όπου στην πρώτη σου εμφανίζονται τα τελευταία νέα από την υπηρεσία Microsoft News, νέα λειτουργία για την ψηφιακή βοηθό Cortana που σου επιτρέπει να στέλνεις πολλαπλά emails σε δόσεις και τη δυνατότητα οι γονείς να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την τοποθεσία όπου βρίσκονται τα παιδιά τους.

Microsoft Launcher 5.0 - [Google Play Link]

Loading