Microsoft Office 2021: Διαθέσιμη η preview έκδοση για Mac

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Microsoft ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2021 θα δούμε τη νέα έκδοση της σουίτας Office για καταναλωτές και επιχειρήσεις (LTSC) και σήμερα προχωρά στο λανσάρισμα της preview έκδοσης για Mac.

Το Microsoft Office 2021 for Mac υποστηρίζει Mac με επεξεργαστή M1 και Intel, απαιτεί τουλάχιστον 4GB μνήμη RAM και 10GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ θα είναι αποκλειστικά σταθερή έκδοση υπό την έννοια ότι μόλις κυκλοφορήσει σε τελική μορφή δεν θα μπορούν να προστεθούν νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Πάντως, στην παρούσα φάση της preview έκδοσης θα προστίθενται κάθε μήνα νέα χαρακτηριστικά με αντίστοιχα updates. Από σήμερα είναι διαθέσιμα τα Line Focus για το Word (αφαιρεί τους περισπασμούς), το XLOOKUP για το Excel (αναζήτηση σε συγκεκριμένη σειρά μέσα σε έναν πίνακα), το Dynamic Array για το Excel και το Record για το PowerPoint (αφήγηση επάνω στο slide show).

Όσοι ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το Microsoft Office 2021 for Mac στην preview έκδοση του, μπορείτε να το κατεβάστε από εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading