Microsoft Office 2021 και Windows 10 Pro σε ειδική τιμή για περιορισμένο διάστημα

Θέλεις να στήσεις μόνος σου τον νέο υπολογιστή σου και έχεις βαρεθεί να αναζητάς για τα φθηνότερα components σε κάθε οnline κατάστημα; Ή μήπως είσαι διατεθειμένος να πάρεις το ρίσκο με πειρατικά αντίγραφα; Το πειρατικό λογισμικό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον υπολογιστή σου, αλλά και στην καθημερινότητα σου γενικότερα. Με το κατάστημα Keysfan μπορείς να αποφύγεις πλήρως όλο αυτό το ρίσκο, διότι προμηθεύεται γνήσιες άδειες χρήσης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και γι’ αυτό έχει την δυνατότητα να τις πουλά στον τελικό καταναλωτή σε εξίσου πολύ χαμηλές τιμές.

Δεν υπάρχουν φυσικά καταστήματα και άλλοι μεσάζοντες, επομένως, δικαιολογείται απόλυτα η τιμολογιακή πολιτική του καταστήματος. Το Keysfan είναι ένα online κατάστημα που εξειδικεύεται στην πώληση κλειδιών - αδειών χρήσης για λειτουργικά συστήματα, games και σούιτες γραφείου εδώ και πολλά χρόνια, ενώ διακρίνεται και για την 24/7 online εξυπηρέτηση των πελατών λύνοντας οποιοδήποτε θέμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Εάν, λοιπόν, χρησιμοποιείτε ακόμα και σήμερα μια παλιότερη έκδοση του Windows OS ή/και θέλετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε την έκπτωση 50% που προσφέρει το Keysfan σε άδειες χρήσης Windows 10 Pro με τελική τιμή στα €7.59 ή στα €6.15 αν αγοράσετε μια 5αδα. Για όσους χρειάζονται το Microsoft Office, η τελευταία έκδοση Office 2021 Professional Edition κοστίζει μόλις €27.67 και πέφτει στα επίπεδα των €13.73 αν αγοράσουν μια 5αδα για να μοιραστούν με φίλους και οικογένεια.

keysfan-software-summer-sale.jpg

Οι τιμές αυτές θα σας εμφανιστούν όταν χρησιμοποιήσετε τα αντίστοιχα εκπτωτικά κουπόνια που μπορείτε να δείτε στις παρακάτω λίστες.

Κουπόνι KSF50 (έκπτωση 50%)

Κουπόνι SKF62 (έκπτωση 62%)

Χρήσιμο Λογισμικό

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com

Loading