Χλιαρό το ξεκίνημα του Microsoft Surface με μόλις 1.5 εκατ. πωλήσεις

Black Surface

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg η Microsoft έχει πουλήσει περίπου 1.5 εκατομμύρια Surface συσκευές εκ των οποίων οι 400.000 είναι η έκδοση Surface Pro. H Microsoft δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τον αριθμό των Surface συσκευών που έχουν πουληθεί και αν οι πληροφορίες του Bloomberg αντανακλούν την πραγματικότητα μιλάμε για ένα πολύ κακό ξεκίνημα για την εταιρεία που έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για επανείσοδο στην ολοένα και αυξανόμενη αγορά των tablets, η οποία κυριαρχείται από την Apple και την Samsung, με το all-in-one Windows 8.

Για παράδειγμα, η Apple μόνο πούλησε το τελευταίο τρίμηνο του 2012 22.9 εκατομμύρια iPad. Με λίγα λόγια όσα περίπου Surface πουλάει η Microsoft σε 6 μήνες τόσα iPad πουλάει η Apple σε 6 μόλις μέρες. Δεν μπορεί να είναι ικανοποιητικό το νούμερο για τη Microsoft, όχι ενώ η αγορά των PC συρρικνώνεται σταθερά τους τελευταίους μήνες με το Surface και το Windows 8 να μην έχουν «κερδίσει» ακόμα τους καταναλωτές.

[via Bloomberg]

 

 

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Microsoft, Tablets, Windows 8 and tagged . Bookmark the permalink.