Mid Year Sale με μεγάλες εκπτώσεις σε Windows, Office και antivirus

Το δημοφιλές κατάστημα Keysworlds ξεκίνησε τη μεγάλη ενέργεια MID YEAR SALE για το 2020, η οποία περιλαμβάνει εκπτώσεις έως 50% στα κλειδιά για Windows 10 και Microsoft Office, αλλά και εκπτώσεις στα αντίστοιχα κλειδιά για λογισμικό antivirus.

Όπως αναφέρουν στην ενημέρωση τους, αυτές οι τιμές είναι διαθέσιμες μόνο για αυτήν την περίοδο, επομένως, εάν βρείτε κάτι που χρειάζεστε, καλό θα είναι να το αγοράσετε προτού τελειώσουν τα αποθέματα τους. Ας δούμε τώρα τις προσφορές του καταστήματος.

keysworlds-mid-summer.jpg

Με το κουπόνι KWS50 στο ταμείο μπορείτε να λάβετε έκπτωση 50% για τα παρακάτω προϊόντα

Με το κουπόνι KWS35, η έκπτωση είναι στο 35% για τα παρακάτω:

Σε ό,τι αφορά το λογισμικό antivirus, το Keysworlds αναγνωρίζει πως αυξήθηκαν κατακόρυφα οι ανάγκες των καταναλωτών λόγω του εγκλεισμού και της σχεδόν αναγκαστικής χρήσης οικιακών υπολογιστών για την εργασία τους. Γι’ αυτό προσφέρει έκπτωση 20% με το κουπόνι KWS20 για τα παρακάτω:

Εύκολες αγορές, εύκολες πληρωμές

Το κατάστημα Keysworlds διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

Loading