[Δ.Τ.]

Ξέρεις ότι τις περισσότερες φορές οι τιμές στις διάφορες ευρωπαϊκές εκδόσεις του Amazon είναι φθηνότερες από αυτές που χρεώνεσαι στο τοπικό κατάστημα;

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα με την αγορά προϊόντων από το Amazon. Συμβαίνει πολλές φορές η τιμή από τα καταστήματα στη Ελλάδα να είναι υψηλότερη σε σύγκριση με τη τιμή στα Ευρωπαϊκά. Μπορούμε με ασφάλεια να κάνουμε μια αγορά από οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό Amazon και θα έρθει στην Ελλάδα χωρίς επιπρόσθετους δασμούς. Μπορεί να πάρει μερικές ημέρες για να λάβεις τα προϊόντα, αλλά αν δεν βιάζεσαι η εξοικονόμηση είναι αρκετά σημαντική.

Για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του να πρέπει να ερευνήσεις όλες τις εκδόσεις του Amazon για να ελέγξεις τις διάφορες τιμές, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μηχανή αναζήτησης όπως το skroutz, σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσεις https://www.min­-skas.com, μια ιστοσελίδα η οποία συγκρίνει τις τιμές σε όλα τα Ευρωπαϊκά Amazon. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάς στο site, πληκτρολόγησε το όνομα του προϊόντος και επέλεξε την κατηγορία προϊόντων από το μενού στην αριστερή πλευρά.

Για να είναι τα πράγματα ακόμα πιο απλά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επέκταση "Amazon EU: Σύγκριση τιμών με ένα click" για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και Firefox. Μόλις εγκατασταθεί, θα δεις ένα εικονίδιο με ένα προς τα δεξιά της γραμμής διευθύνσεων. Σε αυτό το σημείο, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πάς στη σελίδα του προϊόντος στο αγαπημένο σου Amazon π.χ. Amazon.co.uk και κάνε κλικ στο εικονίδιο για να ανοίξει ένα παράθυρο. Σε πραγματικό χρόνο, θα σου δείξει την τιμή σε όλα τα Amazon στην Ευρώπη και Αγγλία. Μπορείς να το κατεβάσεις στον σύνδεσμο https://www.min­skas.com/browser­-button-­amazon-­price-­comparison.

Τα Amazon sites που υποστηρίζονται είναι Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.fr, Amazone.it and Amazon.es.

Advertisements