Minecraft: The Movie, η κινηματογραφική μεταφορά έρχεται τον Απρίλιο του 2025

Πολλές οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές μεταφορές video games τα τελευταία χρόνια, αλλά υπάρχουν και κάποια projects που περιμέναμε πως θα έχουν υλοποιηθεί εδώ και καιρό, καθότι οι αρχικές ανακοινώσεις είχαν γίνει πριν από πολλά χρόνια.

Ένα από αυτά είναι η κινηματογραφική μεταφορά του Minecraft, το οποίο είχε αποκαλυφθεί από τη Warner Bros. το 2014! Το αρχικό πλάνο ήθελε το Minecraft: The Movie να βγαίνει στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου 2019, αλλά κάποια προβλήματα στην παραγωγή και η πανδημία COVID-19 πήγαν πίσω το λανσάρισμα μέχρι τις 4 Μαρτίου 2022. Ούτε τότε τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα και κάπου εκεί αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι το project ακυρώθηκε οριστικά.

Τελικά, η Warner Bros. πήρε την απόφαση να συνεχίσει κανονικά την παραγωγή και μάλιστα έθεσε ως νέα ημερομηνία πρεμιέρας την 4η Απριλίου 2025, δηλαδή σχεδόν 2 χρόνια από σήμερα και πάνω από 10 χρόνια μετά την αρχική ανακοίνωση της!

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Minecraft: The Movie δεν έχουμε κάτι ξεκάθαρο μέχρι στιγμής, αλλά γνωρίζουμε πως η σκηνοθεσία ανατέθηκε στον Jared Hess (Nacho Libre, Napoleon Dynamite) και ότι γίνονται συζητήσεις με τον Jason Momoa (Aquaman, Game of Thrones, See) για να πρωταγωνιστήσει.

[via]

Loading