Mortal Kombat 11: Το νέο DLC φέρνει πίσω Mileena, Rain και τον Rambo!

Η NetherRealm ανακοίνωσε επίσημα το νέο υλικό που θα δούμε στο Mortal Kombat 11 με την έλευση του Kombat Pack 2 DLC, το οποίο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, ενώ διευκρίνησε πως θα παρέχει δωρεάν αναβάθμιση της έκδοσης του παιχνιδιού για τα PlayStation 5 και Xbox Series X για όσους το έχουν αγοράσει στα PS4 και Xbox One.

Το Kombat Pack 2 DLC φέρνει πίσω στο παιχνίδι δύο αγαπημένους χαρακτήρες από το παρελθόν, τη Mileena και τον Rain, ενώ προσθέτει και τον John Rambo και μάλιστα με τη φωνή του Sylvester Stallone! Οι παλιοί θα θυμούνται τη Mileena ως τον κλώνο της Kitana, ενώ ο Rain είχε πρωτοεμφανιστεί το 1995 στο Ultimate Mortal Kombat 3 ως ο “βασιλιάς του νερού”.

Να σημειωθεί ότι στις 17 Νοεμβρίου 2020 θα κυκλοφορήσει και η έκδοση Mortal Kombat 11 Ultimate για Windows PCs, η οποία συμπεριλαμβάνει τα Kombat Pack 1 & 2, αλλά και το Aftermath expansion. Σε ό,τι αφορά την έκδοση για PS5 και Xbox Series X, η εταιρεία υπόσχεται δυναμική ανάλυση 4Κ, σημαντικά μειωμένους χρόνους φόρτωσης και δυνατότητα cross-play μεταξύ των διαφορετικών πλατφορμών.


Loading