Mortal Kombat: 30 χρόνια ιστορίας για την δημοφιλή σειρά με ένα εορταστικό video

Μπορεί να μην έχουμε ανακοίνωση για νέο παιχνίδι Mortal Kombat, αλλά η NetherRealm δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάσει κάτι για την 30η επέτειο της δημοφιλέστατης σειράς που έφερε μια διαφορετική και σαφώς πιο βίαιη προσέγγιση στην κατηγορία των fighting games. Η εταιρεία επιμελήθηκε ενός εορταστικού video που δείχνει την επιρροή του Mortal Kombat όχι μόνο στον χώρο του gaming, αλλά και σε αυτόν του entertainment γενικότερα.

Επιπλέον, σε συνεργασία με τη Warner Bros. Games, η NetherRealm ανακοίνωσε την προσθήκη του “Klassic Movie Raiden” για το Mortal Kombat Mobile, ένας χαρακτήρας που έχει την εμφάνιση και τη φωνή του Christopher Lambert από την ενσάρκωση του ρόλου στην ταινία του 1995. Ο χαρακτήρας θα είναι διαθέσιμος για να τον αρπάξετε μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου 2022, ενώ όσοι πραγματοποιήσουν login από τις 7 έως τις 14 Οκτωβρίου 2022 θα λάβουν διάφορα επετειακά in-game δωράκια.

Σύμφωνα με τη Warner Bros., το ευρύτερο franchise του Mortal Kombat (ταινίες, merch, games κλπ.) έχει καταγράψει τζίρο μεγαλύτερο του $1 δισεκατομμυρίου. Ειδικά τα games έχουν πουλήσει 80 εκατομμύρια αντίτυπα από τον Οκτώβριο του 1992, με το τελευταίο Mortal Kombat 11 να ξεπερνά τα 12+ εκατ., ενώ το Mortal Kombat Mobile έχει ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια downloads.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ο δημιουργός του Mortal Kombat, Ed Boon, ζήτησε από τους φίλους της σειράς να κάνουν υπομονή για το επόμενο game…

Loading