Αστυνομία ειδοποιεί μητέρα για το θάνατο του γιου της μέσω ...Facebook

Μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook επέλεξε να ενημερώσει την Anna Lamb-Creasey για το θάνατο του 30χρονου γιου της η τοπική αστυνομία της κομητείας Clayton (Georgia)...

Το μήνυμα εστάλη από τον προσωπικό λογαριασμό ενός αστυνομικού ονόματι 'Misty Hancock' και μιας και δεν ήταν φίλος με τη μητέρα του θύματος, παρέμεινε για 3 ολόκληρες εβδομάδες αδιάβαστο στο φάκελο 'Others' των μηνυμάτων της. Όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια αγωνιούσε για την τύχη του, ενώ ακόμα και όταν διάβασε το μήνυμα θεώρησε ότι επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα.

Όπως ενημερώθηκαν αργότερα, ο άτυχος Rickie Lamb που αγνοούταν από τις 24 Ιανουαρίου χτυπήθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που διέσχιζε το δρόμο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Η μητέρα του δηλώνει εξαγριωμένη για τον ανορθόδοξο τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε τα τραγικά νέα, ενώ η αστυνομία απαντά ότι δε μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της με άλλο τρόπο.

"Μου είπαν ότι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν αλλά εγώ έχω τις αμφιβολίες μου. Αν μπορούν να εντοπίσουν τα ίχνη ενός εγκληματία, δεν μπορούν να εντοπίσουν εμένα; Εργάζομαι στην ίδια δουλειά τα τελευταία 13 χρόνια. Θα μπορούσαν να με έχουν βρει εύκολα."

[via DailyDot]

Loading