NBA 2K14: Με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ακόμη 12 ομάδες της Ευρωλίγκα!

nba_2k14_europe

Η 2k Sports συμφώνησε με την Ευρωλίγκα και ανακοίνωσε ότι στο επερχόμενο NBA 2K14 θα συμπεριληφθούν για πρώτη φορά 14 ομάδες από την Ευρώπη, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!

"Είμαστε ενθουσιασμένοι και καλωσορίζουμε τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας στη σειρά NBA 2K. Το Ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και είμαστε χαρούμενοι που θα προσφέρουμε στους gamers τη δυνατότητα να κοντράρουν τους κορυφαίους της Ευρώπης με τις ομάδες του NBA"

Ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας, Jordi Bertomeu, δήλωσε:

"Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την 2K Sports φέρνοντας τις ομάδες και τους παίκτες μας στο κορυφαίο παιχνίδι μπάσκετ στον κόσμο. Με αυτή τη συνεργασία θα έχουμε τη δυνατότητα να συστήσουμε την Ευρωλίγκα στην παγκόσμια κοινότητα των gamers"

Οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ομάδες θα είναι οι Alba Berlin, Anadolu Efes Istanbul, CSKA Moscow, EA7 Emporio Armani Milano, FC Barcelona, Fenerbahçe Ülker Istanbul, Laboral Kutxa Vitoria, Maccabi Electra Tel Aviv, Montepaschi Siena, Real Madrid, Unicaja Málaga και Zalgiris Kaunas.

Το NBA 2K14 θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2013 για PS3, Xbox 360 και PC, ενώ αργότερα θα είναι διαθέσιμη η έκδοση για PlayStation 4 και Xbox One.

[via]

Loading