NEO: The World Ends With You, ανακοινώθηκε το sequel μετά από 13 χρόνια

Η Square Enix ανακοίνωσε επίσημα το sequel του The World Ends with You, 13 χρόνια μετά την κυκλοφορία του original για το Nintendo DS και δύο χρόνια μετά το remaster που κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch με τίτλο The World Ends with You: Final Remix.

Το νέο παιχνίδι ονομάζεται…NEO: The World Ends With You και στην υπόθεση του θα δούμε έναν νέο χαρακτήρα στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Rindo, ο οποίος ξυπνά στη Shibuya για να ανακαλύψει ότι είναι παγιδευμένος σε ένα παιχνίδι θανάτου, μαζί με τους Fret, Nagi και Minamimoto. Είναι εμφανής η διαφορά στο στυλ των γραφικών, ενώ και το gameplay μεταβαίνει από το 2D side-scrolling σε 3D action RPG.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι το NEO: The World Ends With You θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021 για τα Nintendo Switch και PlayStation 4, αλλά μέχρι τότε είμαστε σίγουροι ότι θα προσθέσουν και έκδοση για το PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading