Nickelodeon All-Star Brawl, το νέο fighting game τύπου Super Smash Bros.

Τη δόξα του Super Smash Bros. και της Nintendo φαίνεται ότι ζήλεψε η Nickelodeon, η οποία ανέθεσε στις Ludosity και Fair Play Labs τη δημιουργία ενός παρόμοιου game με τίτλο Nickelodeon All-Star Brawl.

Η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως το απόλυτο fighting game με πληθώρα χαρακτήρων από αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Hey Arnold!, Invader Zim, Danny Phantom, The Loud House, Aaahh!!! Real Monsters και Rugrats, ο καθένας εκ των οποίων θα διαθέτει μοναδικές ικανότητες και κινήσεις.

Στο Nickelodeon All-Star Brawl θα υπάρχει φυσικά multiplayer mode, τόσο online όσο και τοπικό για μάχες έως 4 παικτών ταυτόχρονα, ενώ στο single-player mode θα μπορούμε να δοκιμάζουμε τις ικανότητές μας απέναντι στο AI του παιχνιδιού. Στην πορεία ξεκλειδώνονται νέες κινήσεις και bonus υλικό εμπνευσμένο από τα τηλεοπτικά προγράμματα του δικτύου.

Το Nickelodeon All-Star Brawl θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading