Nier Replicant: Χορταστικό gameplay video από το prequel του Automata

Νέο υλικό από τη Square Enix για το επερχόμενο NieR Replicant Ver.1.22474487139, με την εταιρεία να δημοσιεύει ένα χορταστικό gameplay video που αναδεικνύει αρκετά από τα στοιχεία που θα συναντήσουν οι gamers σε αυτήν την αναβαθμισμένη έκδοση του prequel για το NieR: Automata.

Στο νέο video βλέπουμε “τον νεαρό πρωταγωνιστή να λύνει αρχαίους γρίφους, να νικά τα Shades και να αντιμετωπίζει τους μυστηριώδεις κύβους σε αυτόν τον ιερό τόπο”, το Barren Temple και την πόλη, αλλά και τον βοηθό σου Grimoire Weiss. Ένα έντονο action adventure RPG με πλούσια υπόθεση που σίγουρα θα απασχολήσει πολύ κόσμο από τις 23 Απριλιου 2021 και έπειτα.

Η υπόθεση του παιχνιδιού είναι παρόμοια με αυτή του πρώτου NieR, δηλαδή ακολουθείς τον πρωταγωνιστή στον αγώνα που κάνει με σκοπό να βρει γιατρειά για ένα ετοιμοθάνατο μέλος της οικογένειας του. Στο NieR ήσουν ένας μεγαλύτερης ηλικίας άντρας που έψαχνε θεραπεία για την κόρη του, αλλά στο Replicant παίζεις έναν νεαρό που θέλει να βοηθήσει την αδερφή του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading