NieR Replicant: Δείτε το πρώτο gameplay trailer του remaster

Νέο gameplay trailer για το πολυαναμενόμενο NieR Replicant ver.122474487139, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου 2020 για Windows PC, Xbox One και PS4. Η Square Enix παρουσίασε νέο υλικό με αφορμή την εκδήλωση The Game Awards 2020, απ’ όπου παίρνουμε μια γεύση από το σύστημα μάχης.

Η υπόθεση του παιχνιδιού είναι παρόμοια με αυτή του πρώτου NieR, δηλαδή ακολουθείς τον πρωταγωνιστή στον αγώνα που κάνει με σκοπό να βρει γιατρειά για ένα ετοιμοθάνατο μέλος της οικογένειας του. Στο NieR ήσουν ένας μεγαλύτερης ηλικίας άντρας που έψαχνε θεραπεία για την κόρη του, αλλά στο Replicant παίζεις έναν νεαρό που θέλει να βοηθήσει την αδερφή του.

Όπως είναι λογικό, το NieR Replicant θα έρθει με αναβαθμισμένα γραφικά και επανηχογραφημένο soundtrack. Αξίζει της προσοχής σας σε περίπτωση που δεν είχατε ποτέ επαφή με τον κόσμο του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading