Nightmare Alley: Νέο trailer για το νέο θρίλερ του Guillermo del Toro

To νέο trailer του θρίλερ του Guillermo del Toro, Nightmare Alley κυκλοφόρησε και βλέπουμε τον Stanton Carlisle (Bradley Cooper) να υποβάλλεται σε τεστ από μηχανή ανίχνευσης ψεύδους και να βρίσκει τις σωστές λέξεις, υπεκφεύγοντας από την παραδοχή ότι είναι απατεώνας.

Η νέα ταινία Nightmare Alley είναι ένα noir θρίλερ και ο Del Toro βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του William Lindsay Gresham. Ο πρωταγωνιστής Bradley Cooper υποδύεται τον Stanton Carlisle, έναν πρώην εργάτη του καρναβαλιού να χρησιμοποιεί όλα τα κόλπα που έμαθε εκεί για να εξαπατήσει εκατομμυριούχους, προσποιούμενος ότι μπορεί να διαβάσει το μυαλό τους.

Η Cate Blanchett υποδύεται την Dr. Lilith Ritter, ψυχίατρο του Carlisle και συμπρωταγωνιστούν οι David Strathairn, Toni Collette, Willem Dafoe, Rooney Mara, Ron Perlman, Mary Steenburgen, Holt McCallany, Jim Beaver, Mark Povinelli, Tim Blake Nelson.

Το Nightmare Alley αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr


Loading