Nintendo: Κλείνει τα eShops των Wii U και 3DS τον Μάρτιου του 2023

Η Nintendo επιθυμεί να αφοσιωθεί πλήρως στο απόλυτα επιτυχημένο Nintendo Switch και γι’ αυτό ανακοίνωσε πως θα κλείσει τα eShops των Wii U και Nintendo 3DS στα τέλη Μαρτίου του 2023. Αυτό σημαίνει ότι από εκεί και πέρα δεν θα είναι εφικτό να αγοράσεις περιεχόμενο, να κατεβάσεις demos και να εξαργυρώσεις κωδικούς, ενώ από τις 23 Μαΐου 2022 δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα για να προσθέσεις χρήματα στον λογαριασμό σου.

Σε ό,τι αφορά τις φυσικές Nintendo eShop Cards θα συνεχίσουν να πωλούνται από τα εμπορικά καταστήματα έως ότου εξαντληθούν τα αποθέματα, αλλά δεν θα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να προσθέσεις χρήματα στον λογαριασμό από τις 29 Αυγούστου 2022 και έπειτα. Μέχρι αυτές τις καταληκτικές ημερομηνίες, οι χρήστες μπορούν φυσικά να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε αγορά. Αφότου κλείσουν τα eShops των Wii U και Nintendo 3DS, οι χρήστες θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο για να ξανακατεβάσουν περιεχόμενο που τους ανήκει ήδη, όπως και για την εγκατάσταση αναβαθμίσεων του λογισμικού.

Όσοι ενδιαφέρονται για κλασικά games των δύο παιχνιδοκονσολών, αργά ή γρήγορα θα προστεθούν και αυτά στην συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Nintendo]

Loading