NIntendo Switch: Φήμες για νέα έκδοση με 7'' OLED panel της Samsung και υποστήριξη 4K

Θα βαρεθήκατε να διαβάζετε φήμες για την κυκλοφορία ενός μοντέλου Nintendo Switch Pro τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά αυτή τη φορά ενδεχομένως συγκεντρώνονται περισσότερες πιθανότητες να βγουν αληθινές.

Το δίκτυο Bloomberg αναφέρει ότι η Nintendo θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση μέσα στο 2021, η οποία θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και θα υποστηρίζει ανάλυση 4K όταν συνδεθεί μέσω της βάσης του με τηλεόραση ή monitor. Συγκεκριμένα, το άρθρο κάνει λόγω για χρήση OLED panel αφής της Samsung μεγέθους 7’’ και ανάλυσης HD (720p), σε αντίθεση με το LCD panel των σημερινών μοντέλων (6.2’’ στο original, 5.5’’ στο Lite).

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η είδηση ούτε από τη Nintendo, ούτε από τη Samsung για την προμήθεια των OLED panels. Αξίζει, όμως, να δούμε τι δήλωσε ο πρόεδρος της Nintendo, κ. Shuntaro Furukawa σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nikkei Business.

Για την εταιρεία μας είναι ένα τεράστιο θέμα το τι θα κάνουμε αφότου μια κονσόλα περάσει τον 5ο χρόνο ζωής και πως θα επεκτείνουμε τον χρόνο ζωής της. Σχετικά με το Nintendo Switch λέω συχνά ότι βρίσκεται κάπου στα μισά, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σαν παραδοσιακή παιχνιδοκονσόλα, όσο και σαν φορητή με αποτέλεσμα να υπάρχει η πιθανότητα για πολλά νέα παιχνίδια.
Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης εργάζεται ασταμάτητα και μάλιστα βρίσκονται στο ίδιο κτίριο οι ομάδες του hardware και του software για να υπάρχει άμεση και στενή επικοινωνία μεταξύ τους. Είναι τόσες πολλές οι προετοιμασίες που πρέπει να κάνεις για μια νέα κονσόλα που στην πραγματικότητα δεν σταματάς ποτέ την αναζήτηση. Καταλήγοντας, ο σημαντικότερος παράγοντας για να προχωρήσει κάτι ή όχι σε υλοποίηση προϊόντος είναι αν θα δημιουργήσει μια νέα εμπειρία για το κοινό.
Αυτή τη στιγμή, οι πωλήσεις και τα επιτεύγματα του Nintendo Switch έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μας, αλλά δεν έχει ηρεμήσει το μυαλό μου ούτε στιγμή. Στη βιομηχανία της διασκέδασης και ανεξάρτητα από τις επιτυχίες που μπορεί να έχεις, κάποια μέρα το κοινό χάνει το ενδιαφέρον του. Μέχρι σήμερα έχουμε βιώσει σαν Nintendo επανειλημμένως σημαντικές πτώσεις στη δουλειά μας.
Γι’ αυτόν τον λόγο, τόσο εγώ όσο και όλοι μέσα στην εταιρεία δεν θεωρούμε δεδομένο ότι η παρούσα κατάσταση θα συνεχιστεί για πάντα. Πρέπει να επιφυλάσσεις διαρκώς φρέσκες εκπλήξεις στους πελάτες σου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading