No Man's Sky: Λεπτομέρειες για το αχανές open world παιχνίδι μέσα από gameplay video

NoMansSky4

Γνωρίσαμε το No Man's Sky στην περυσινή E3 2014 ως ένα απίστευτα αχανές open-world παιχνίδι, στο οποίο ο χάρτης δημιουργείται σε πραγματικό χρόνο όσο ταξιδεύει ο χρήστης μέσω ειδικών αλγορίθμων της gaming engine που δημιούργησε η Hello Games. Στους μήνες που ακολούθησαν μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει και για Windows PC, αλλά μέχρι τώρα δεν μας είχαν πει τίποτε για το νόημα του παιχνιδιού.

Τελικά, ο δημιουργός Sean Murray αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες στην E3 2015 και πλέον έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε gameplay video που μας δίνουν μια καλή εικόνα για την υπόθεση και τον τελικό στόχο, ο οποίος είναι το κέντρο του Γαλαξία.

Στα video που ακολουθεί θα δείτε τον Murray να εξερευνά έναν τυχαίο πλανήτη με σκοπό να ανακαλύψει εξωγήινη ζωή και κρυστάλλους. Τα αντικείμενα που συλλέγει μπορεί να αποθηκευτούν στο σκάφος του και να πωληθούν στη συνέχεια για Units (το νόμισμα του παιχνιδιού), τα οποία με τη σειρά τους χρησιμοποιούνται για την αγορά καλύτερων σκαφών, εξοπλισμού για τους χαρακτήρες (π.χ. βελτιωμένες στολές για επίσκεψη σε τοξικούς πλανήτες) και όπλων.

Ο gamer θα έχει την ελευθερία να κινηθεί οπουδήποτε επιθυμεί, να συμμετέχει στα γεγονότα που συναντά (π.χ κάποια διένεξη μεταξύ άλλων σκαφών), καθώς και να υπομένει τις επιπτώσεις των πράξεων του αν προκαλεί προβλήματα στους πλανήτες που επισκέπτεται (δέχεται επίθεση από τα Sentinels).

“Το No Man’s Sky είναι ένα παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας που θα κυκλοφορήσει στa PlayStation 4 και Windows PC. Είναι ένα τρομερά φιλόδοξο project στημένο στο αχανές Σύμπαν που δημιουργήσαμε. Ένα παιχνίδι χωρίς όρια. Εάν δεις ένα βουνό, μπορείς να το ανέβεις. Από εκεί, μπορεί να δεις έναν άλλο πλανήτη στον ορίζοντα, ο οποίος είναι πραγματικό μέρος με το δικό του οικοσύστημα. Μπαίνεις στο αεροσκάφος σου και μπορείς να τον επισκεφτείς για να τον εξερευνήσεις. Κάθε αστέρι στον ουρανό είναι απλά το φως ενός Ήλιου με το δικό του Ηλιακό Σύστημα που σε περιμένει να το εξερευνήσεις”

Loading