Nokia 2.3: Η νέα entry-level πρόταση με μεγάλη αυτονομία και προσιτή τιμή

Η HMD Global ανακοίνωσε επίσημα το νέο Nokia 2.3, ένα entry-level smartphone με τίμια τεχνικά χαρακτηριστικά και όμορφο design για τα λεφτά του. Φυσικά, είναι μέλος του προγράμματος Android One για καθαρό λειτουργικό σύστημα Android με δύο τουλάχιστον μεγάλες αναβαθμίσεις και ενημερώσεις ασφαλείας για τρία χρόνια.

Το Nokia 2.3 έρχεται με κατασκευή από πολυμερές πλαστικό και ραβδώσεις στο πίσω μέρος για καλύτερο κράτημα, οθόνη 6.2’’ HD+ με notch-σταγόνα, ξεχωριστό κουμπί στο πλάι για άμεση πρόσβαση στον ψηφιακό βοηθό Google Assistant, επεξεργαστή MediaTek Helio A22, 2GB μνήμη RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), dual κάμερα 13MP f/2.2 + 2MP depth, εμπρόσθια κάμερα 5MP f/2.4 με υποστήριξη λειτουργίας Face Unlock, dualSIM, WiFi 802.11n, Bluetooth 5.0, FM radio, 4G LTE, μπαταρία 4000mAh και υποδοχές microUSB και 3.5mm headphone jack.

nokia-23-1.jpg

Το λειτουργικό σύστημα είναι δυστυχώς το Android 9 Pie, αλλά θα λάβει σίγουρα τόσο το Android 10, όσο και το Android 11 ως μέλος του προγράμματος Android One.

Το Nokia 2.3 θα κυκλοφορήσει σε χρώματα Cyan Green, Sand και Charcoal σε τιμή €109.

Loading