Nokia 7 Plus: Ξεκίνησε η αναβάθμιση του στο Android 9.0 Pie και είναι το πρώτο μη-Pixel smartphone με λειτουργίες Digital Wellbeing

Πιστή στην προ μηνός εξαγγελία της ότι θα αναβαθμίσει πολύ σύντομα τα Nokia smartphones στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, η HMD Global κάνει σήμερα την αρχή με το Nokia 7 Plus λανσάροντας το Android 9.0 Pie και τονίζοντας ότι πολύ σύντομα θα γίνει και το πρώτο smartphone στον κόσμο (πλην των Pixel της Google) που θα προσφέρει στον χρήστη τις λειτουργίες του Digital Wellbeing.

Όπως αναφέρει ο Juho Sarvikas, Chief Product Officer της HMD Global,

"Προσπαθούμε διαρκώς να τηρούμε την υπόσχεση μας για καθαρό, ασφαλές και ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα Android στα Nokia smartphones. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε το λανσάρισμα του Android 9.0 Pie για το Nokia 7 Plus με αποτέλεσμα να είμαστε από τους πρώτους που προσφέρουμε τις τελευταίες καινοτομίες της Google στην κατηγορία των value-for-money ναυαρχίδων"

Οι κάτοχοι του Nokia 7 Plus θα δείτε μέσα στις επόμενες ημέρες τη σχετική ειδοποίηση για την αναβάθμιση στο Android 9.0 Pie. Αναμένουμε και τις αντίστοιχες ενέργειες της HMD Global για τα υπόλοιπα Nokia smartphones μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Εξάλλου, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι επιτρέπει στο εξής το ξεκλείδωμα του bootloader για τους κατόχους του Nokia 8.

[HMD Global]

Loading