Nothing phone (1): Νέο hands-on video μας δείχνει το σύστημα φωτισμού στο πίσω μέρος

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ιδιαίτερο σύστημα φωτισμού του Nothing phone (1) που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 12 Ιουλίου 2022 δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο hands-on video του Marques Brownlee (MKBHD).

Ο διάσημος YouTuber έχει στα χέρια το πρώτο smartphone της Nothing και μας δείχνει το σύστημα μετα περισσότερα από 900 LEDs που κοσμεί το πίσω μέρος της συσκευής. Η ενεργοποίηση του γίνεται μέσα από την ενότητα Glyph Interface στις ρυθμίσεις και πέρα από το αισθητικό σκέλος, ο φωτισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα εξτραδάκι για τη λήψη φωτογραφιών ή και να εφαρμοστεί για τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις από συγκεκριμένες εφαρμογές ή επαφές του χρήστη. Ακόμη, υπάρχει και ένα κόκκινο φωτάκι LED που αναβοσβήνει όταν πραγματοποιείς εγγραφή video.

Ο MKBHD δείχνει, επίσης, πως ανάβουν τα φώτα στο πίσω μέρος όταν φορτίζεται το Nothing phone (1), είτε ενσύρματα είτε ασύρματα, ενώ όταν συνδέσεις το καλώδιο φόρτισης USB-C βλέπεις τα φώτα στο κάτω μέρος να λειτουργούν ως δείκτης για την ποσότητα της μπαταρίας.

Κάθε μέρα περιμένουμε και κάτι καινούργιο για το Nothing phone (1) μέχρι να έρθει η ώρα για την επίσημη παρουσίαση του τον επόμενο μήνα.

Loading