Nothing phone (1): Μια ακόμα καλύτερη ματιά μέσα από videos

Όπως το περιμέναμε, η Nothing ακολουθεί πιστά τον μηχανισμό marketing της OnePlus και καθημερινά μας δίνει και κάτι καινούργιο για το επερχόμενο Nothing phone (1), το πρώτο smartphone της νέας εταιρείας του Carl Pei που φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική mid-range κατηγορία.

Εχτές είδαμε την πρώτη επίσημη εικόνα της συσκευής με το διάφανο πίσω μέρος και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε ακόμα καλύτερα μέσα από τα videos που δημοσίευσαν οι Rafael Zeier και Das Kann Was στο YouTube.

Από αυτά διακρίνουμε τον flat σχεδιασμό και τις γραμμές των κεραιών στο μεταλλικό πλαίσιο, το power button στην δεξιά πλευρά, τα volume buttons στην αριστερή, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει υποδοχή USB-C, ηχείο και μικρόφωνο. Σε ό,τι αφορά το πρωτοποριακό πίσω μέρος παρατηρούμε τα φωτιζόμενα μέρη, για το οποία δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα ανάβουν μόνο όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση στη συσκευή.

Το Nothing phone (1) παρουσιάζεται επίσημα στις 12 Ιουλίου 2022 και περιμένουμε ακόμη περισσότερες επίσημες αποκαλύψεις μέχρι να φτάσουμε στην εκδήλωση.

Loading