Nothing Ear (1): Επίσημα και στην Ελλάδα στα €99

Από Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 τα Nothing ear (1), τα πολυαναμενόμενα ασύρματα ακουστικά με το εμβληματικό διάφανο design και την κορυφαία ακουστική εμπειρία, είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά, με μόλις 99 Ευρώ, και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ. Με έως και 34 ώρες αναπαραγωγής με τη θήκη, δυναμικούς drivers 11,6 mm και εντυπωσιακές προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένου του Active Noise Cancellation, τα Nothing ear (1) προσφέρουν μια πεντακάθαρη εμπειρία ήχου.

«Το Nothing Ear (1) φέρνει νέα πνοή σε μια πηγμένη, χωρίς διαφοροποίηση αγορά», δήλωσε ο Carl Pei, CEO και συνιδρυτής του Nothing. «Παντρεύει προηγμένη τεχνολογία, μηχανική ακριβείας και πρωτοποριακό design σε απίστευτη τιμή».

Εμβληματικό design

Η ακατέργαστη ομορφιά του ear (1) οδηγεί στη διαφάνεια των αισθητικών χαρακτηριστικών με στόχο να αναδείξει τη μηχανική, συμπεριλαμβανομένων μικροφώνων, μαγνητών και πλακέτας κυκλώματος. Ό, τι είναι στο ear (1) είναι εκεί με κάποιο σκοπό - από το άμεσα αναγνωρίσιμο κόκκινο σήμα στο "Δεξί" μέχρι την παιχνιδιάρικη βύθιση που προστατεύει τα ακουστικά. Όχι μόνο φαίνεται ξεχωριστό, αλλά το ear (1) σχεδιάστηκε και για προηγμένη άνεση. Κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 4,7g και προσφέρει αεραγωγούς για την ανακούφιση της πίεσης, εργονομική εφαρμογή και τρεις προσαρμόσιμες άκρες υγρής σιλικόνης.

Καθαρός ήχος

Ο καθαρός ήχος ξεκινά με ένα μεγάλο driver, 11,6 mm για την ακρίβεια. Τα audiophiles στην Teenage Engineering ενσωματώθηκαν επιμελώς σε software and hardware για ισορροπημένη απόδοση μπάσων, και τριπλάσια απόδοση. Και η τελευταία συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2 διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ούτε beat.

Ακύρωση Θορύβου τελευταίας τεχνολογίας

Η ενεργή ακύρωση θορύβου στο ear (1) χρησιμοποιεί τρία μικρόφωνα υψηλής ευκρίνειας για να φέρει τη μουσική, τις ταινίες και τα podcast σας στο επίκεντρο. Χρησιμοποιήστε το Light mode για μέτρια ακύρωση θορύβου και το Maximum mode για πιο θορυβώδη περιβάλλοντα, όπως όταν βρίσκεστε σε αεροπλάνο ή στο γραφείο. Όταν είστε έτοιμοι να αφήσετε τον κόσμο να «ακουστεί», ενεργοποιήστε το Transparency mode. Για δυνατές και καθαρές κλήσεις, η τεχνολογία Clear Voice αναπτύχθηκε ειδικά για το ear (1) για να μειώνει τον θόρυβο στο background που αποσπά την προσοχή, όπως ο άνεμος.

Εντυπωσιακή αυτονομία

Η αυτονομία στο ear (1) είναι εντυπωσιακή με έως 5,7 ώρες ακρόασης και έως 34 ώρες με τη θήκη. Υποστηρίζει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση - η φόρτιση 10 λεπτών της θήκης προσφέρει έως και 8 ώρες αυτονομία. Το Nothing Ear (1) φορτίζει ασύρματα και είναι συμβατό με όλους τους φορτιστές Qi.

Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν το Find My Earbud, EQ, Active Noise Cancellation και Gesture Control customization μέσω του ear (1) App, καθώς και το In-Ear Detection και Fast Pairing [iii]. Τα ear (1) ακουστικά είναι επίσης ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading