Nvidia GeForce Now: Αποχώρησε και η 2K Games από την υπηρεσία

Ακόμη ένας μεγάλος εκδότης αποσύρει τα παιχνίδια του από τη game streaming υπηρεσία Nvidia GeForce Now, μετά τις αποχωρήσεις των Bethesda και Activision Blizzard. Αυτή τη φορά είναι η 2K Games που στερεί από τους χρήστες της υπηρεσίας παιχνίδια όπως τα BioShock, Civilisation και NBA 2K. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε από την Nvidia με επίσημη ανακοίνωση της, η οποία κινείται στο ίδιο ύφος με τις προηγούμενες.

Μετά από αίτημα του εκδότη, σας κοινοποιούμε ότι οι τίτλοι της 2K Games θα αφαιρεθούν σήμερα από την υπηρεσία GeForce Now. Είμαστε σε επαφή με την 2K Games για να επαναφέρουμε τα παιχνίδια της στο μέλλον.

Αποδυναμώνεται σημαντικά η υπηρεσία της Nvidia, αλλά αν κρίνουμε από τον τρόπο αποχώρησης των εκδοτών, το πιθανότερο είναι ότι αποσύρονται μέχρι να βρεθεί ένα πιο επικερδές πλαίσιο συνεργασίας με την Nvidia.

Τι είναι το Nvidia GeForce Now

Αποτελεί ουσιαστικά μια πλατφόρμα για να παίζεις παιχνίδια που έχεις ήδη αγορασμένα σχεδόν σε οποιαδήποτε οθόνη και ανεξάρτητα από τις δυνατότητες του υπολογιστή σου, μιας και η επεξεργασία τους γίνεται στους servers της εταιρείας.

Υπάρχουν, βέβαια, ορισμένοι σημαντικοί περιορισμοί. Σε αυτές τις πρώτες ημέρες λειτουργίας δεν υποστηρίζονται όλοι οι τίτλοι, η προσφερόμενη ανάλυση φτάνει έως 1080p@60fps, στη δωρεάν χρήση μπορείς να παίζεις για μία ώρα σε κάθε session με αναμονή, ενώ στη συνδρομή των €5.49/μήνα σου δίνεται περιθώριο 6 ωρών για κάθε session και θεωρητικά μικρότερη αναμονή.

[Nvidia]

Loading