Nvidia GeForce Now: Αφαιρέθηκαν και τα παιχνίδια της Bethesda...

Συνεχίζονται τα προβλήματα για το Nvidia GeForce Now, καθώς ακόμη ένας μεγάλος εκδότης αποσύρει τα παιχνίδια του από τη game streaming υπηρεσία. Πριν από μερικές ημέρες ήταν η Activision Blizzard που έκανε πίσω και τώρα ακολουθεί τον ίδιο δρόμο η Bethesda, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πλέον πρόσβαση σε σπουδαίους τίτλους όπως τα Skyrim, Fallout 3, Doom, Dishonored κ.ά., με εξαίρεση μόνο το Wolfenstein: Youngblood.

Ούτε η Bethesda, ούτε η Nvidia έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση για την αποχώρηση της πρώτης από το GeForce Now. Η Nvidia, πάντως, είχε δηλώσει ότι οι εταιρείες έχουν το δικαίωμα να αποσύρουν τα παιχνίδια τους κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου και ισχυρίστηκε πως οι απώλειες θα ήταν περιορισμένες, ωστόσο, βλέπουμε να συμβαίνει το αντίθετο. Η μόνη θετική είδηση, για την ώρα, είναι το γεγονός ότι το πολυαναμενενόμενο Cyberpunk 2077 θα είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία από την πρεμιέρα του.

Τι είναι το Nvidia GeForce Now

Αποτελεί ουσιαστικά μια πλατφόρμα για να παίζεις παιχνίδια που έχεις ήδη αγορασμένα σχεδόν σε οποιαδήποτε οθόνη και ανεξάρτητα από τις δυνατότητες του υπολογιστή σου, μιας και η επεξεργασία τους γίνεται στους servers της εταιρείας.

Υπάρχουν, βέβαια, ορισμένοι σημαντικοί περιορισμοί. Σε αυτές τις πρώτες ημέρες λειτουργίας δεν υποστηρίζονται όλοι οι τίτλοι, η προσφερόμενη ανάλυση φτάνει έως 1080p@60fps, στη δωρεάν χρήση μπορείς να παίζεις για μία ώρα σε κάθε session με αναμονή, ενώ στη συνδρομή των €5.49/μήνα σου δίνεται περιθώριο 6 ωρών για κάθε session και θεωρητικά μικρότερη αναμονή.


Loading