Ο επικεφαλής του Xbox θεωρεί πολύ έξυπνη την προσέγγιση της Netflix στο gaming

Εκτός από τις αποκαλύψεις για την πορεία των Xbox Series X/S, ο Phil Spencer αναφέρθηκε και στις κινήσεις που πραγματοποιεί η Netflix στον χώρο του gaming τους τελευταίους μήνες. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του τμήματος Xbox χαρακτηρίζει έξυπνη την προσέγγιση της εταιρείας, ενώ διαφωνεί με τις συγκρίσεις που γίνονται με το Xbox Game Pass.

Πιστεύω ότι είναι έξυπνο αυτό που κάνει (η Netflix). Εξαγοράζουν μερικά gaming studios, μαθαίνουν την δημιουργική διαδικασία που αφορά τους διαδραστικούς τρόπους διασκέδασης και κινούνται γενικά με έξυπνο τρόπο στην αγορά.
Σε ό,τι αφορά τις συγκρίσεις που γίνονται με το Xbox Game Pass, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην περίπτωση της δικιάς μας υπηρεσίας οι gamers έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη παιχνιδιών Xbox και τη δυνατότητα να αγοράσουν οποιονδήποτε τίτλο επιθυμούν. Αυτό σαφέστατα είναι διαφορετικό με την απλή συνδρομητική πρόσβαση σε έναν κατάλογο παιχνιδιών.

Υπενθυμίζουμε ότι ακόμα βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο για να θεωρήσουμε τη Netflix μεγάλο παίκτη στην αγορά του gaming. Για την ώρα προσφέρει πρόσβαση σε μερικούς τίτλους χωρίς να χρεώνει τους συνδρομητές της υπηρεσίας της με κάποιο έξτρα ποσό, ενώ έχει προχωρήσει και στην εξαγορά της Night School Studio (γνωστή για τα Oxenfree και Oxenfree 2: Lost Signals).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading