Oddworld: New ’n’ Tasty: Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Το γιορτινό 15νθήμερο του καταστήματος Epic Games Store συνεχίζεται σήμερα με το Oddworld: New ’n’ Tasty, το οποίο μπορείτε να προσθέσετε εντελώς δωρεάν στη βιβλιοθήκη σας μέχρι και αύριο 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Το Oddworld: New ’n’ Tasty αποτελεί το remake του Abe’s Oddysee που κυκλοφόρησε το μακρινό 1997 και έρχεται με ριζικά αναβαθμισμένα γραφικά, νέα animations, βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης και νέες περιοχές για να εξερευνήσεις στο side-scrolling περιβάλλον του. Στην υπόθεση βρίσκουμε τον πρωταγωνιστή Abe να μαθαίνει το μυστικό σχέδιο του αφεντικού του, ο οποίος επιθυμεί την εξόντωση της φυλής του και τη μετατροπή τους σε…snacks. Η προσπάθεια του να δραπετεύσει από το εργοστάσιο είναι μόνο η αρχή.

Υπενθυμίζουμε ότι τρέχουν οι χειμερινές εκπτώσεις στο Epic Games Store και όλοι δικαιούμαστε εκπτωτικό κουπόνι €10 που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για αγορές παιχνιδιών αξίας €14.99 και άνω.

Oddworld: New ’n’ Tasty - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading