Οι έξυπνες κλειδαριές της igloohome διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά

Η Info Quest Technologies ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της και τη διάθεση στην Ελληνική αγορά των προϊόντων ελεγχόμενης πρόσβασης της igloohome.

Με όραμα, έναν ασφαλέστερο κόσμο χωρίς κλειδιά και με έμπνευση από την άνθιση των πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης, η igloohome, διαθέτει με επιτυχία στη διεθνή αγορά, μία γκάμα από ψηφιακές κλειδαριές για κάθε τύπου πόρτας- με δημοφιλέστερο προϊόν το retrofit που μπορεί να μετατρέψει την πλειοψηφία των υπαρχόντων κλειδαριών σε smart - καθώς και έξυπνα λουκέτα και safe boxes.

Όλα τα προϊόντα λειτουργούν χωρίς κλειδί. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ανταγωνιστικές προτάσεις λειτουργούν, επίσης, και χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Interent, διατηρώντας όλες τις λειτουργίες απομακρυσμένης διαχείρισης. Αυτό επιτυχγάνεται μέσω κρυπτογράφησης και συγχρονισμού, όπως ακριβώς λειτουργούν τα Internet tokens των τραπεζών. To ξεκλείδωμα γίνεται με τη χρήση ενός μοναδικού κωδικού, που αποστέλλεται στον χρήστη, ο οποίος είτε τον πληκτρολογεί, είτε τον χρησιμοποιεί ως “bluetooth κλειδί» από το Smartphone του. Ο χειριστής της κλειδαριάς, μέσω ενός App έχει απομακρυσμένα τον πλήρη έλεγχο της πρόσβασης, αν το επιλέξει, με τη χρήση WiFi bridge. Η εφαρμογή είναι συνδεδεμένη με τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες διαμοιρασμού, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη τη χρήση των προϊόντων.

Τα προϊόντα της igloohome αποτελούν την πιο έξυπνη λύση για τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύμματα, βρίσκοντας παράλληλα πολλές εφαρμογές σε χώρους, όπως οι φοιτητικές εστίες, οι αποθήκες και τα φορτηγά μεταφοράς. Ταυτόχρονα, προσφέρουν μία απόλυτα ασφαλή και εργονομική λύση για το σπίτι ή το γραφείο, για μία καθημερινότητα χωρίς κλειδιά, αλλά και για δυνατότητα παροχής ελεγχόμενης πρόσβασης σε επισκέπτες ή εργαζόμενους, όπως επιστάτες, καθαριστές, τεχνίτες κλπ.

Την πλήρη γκάμα των προϊόντων igloohome θα παρουσιάσει η Info Quest Technologies στο εξειδικευμένο Συνέδριο ShortStay 2023, που θα πραγματοποιηθεί 18 & 19 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δ. Αττικής (Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα).

Loading