up_icon
Smartphones Android OnePlus

OnePlus 9: Επίσημη παρουσίαση των νέων ναυαρχίδων, τιμές από €829

23 Μαρτίου 2021 Techgear Team

OnePlus 9: Επίσημη παρουσίαση των νέων ναυαρχίδων, τιμές από €829

Η παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας OnePlus παρουσίασε σήμερα τα πιο εξελιγμένα smartphone της, με τη σειρά OnePlus 9 να προσφέρει κορυφαία εμπειρία κάμερας smartphone με το προηγμένο σύστημα κάμερας «Hasselblad Κάμερα για Κινητά», οθόνες επόμενης γενιάς με υψηλό ρυθμό ανανέωσης και τεχνολογία γρήγορης ασύρματης φόρτισης που ξεπερνά τις ενσύρματες λύσεις φόρτισης των ανταγωνιστών της. Επιπλέον, η OnePlus παρουσίασε το πρώτο συνδεδεμένο wearable για τις παγκόσμιες αγορές, το OnePlus Watch, προσφέροντας διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και δύο εβδομάδες, πολλαπλές δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας και της δραστηριότητας και κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό.

Η σειρά OnePlus 9 είναι το μεγαλύτερο άλμα της OnePlus σε ό,τι αφορά στην ποιότητα της κάμερας, που επιτεύχθηκε μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον θρυλικό κατασκευαστή επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών Hasselblad, του οποίου οι κάμερες έχουν αποθανατίσει μερικά από τα πιο εμβληματικά πρόσωπα και γεγονότα στη σύγχρονη ιστορία - συμπεριλαμβανομένων των πρώτων βημάτων του ανθρώπου στο φεγγάρι. Το νέο σύστημα κάμερας της OnePlus, η «Hasselblad Κάμερα για Κινητά», φέρνει πολλές καινοτομίες στη φωτογραφία με κάμερα smartphone, με επίκεντρο το νέο πρότυπο της εταιρείας - Ταξινόμηση Φυσικού Χρώματος με τη Hasselblad - για απόδοση χρώματος με smartphone και premium hardware για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας. Η σειρά OnePlus 9 προσφέρει, επίσης, πανίσχυρη απόδοση με τo τελευταίο Qualcomm Snapdragon 888 mobile platform, την οθόνη ανώτερου επιπέδου Fluid Display 2.0 με βαθμολογία DisplayMate A + και λύσεις γρήγορης φόρτισης που «τραντάζουν» την αγορά, Warp Charge 65T και Warp Charge 50 Wireless.

oneplus-9-pro-official-6.jpg

OnePlus 9 Pro

Η Hasselblad Κάμερα για Κινητά στο OnePlus 9 Pro συνδυάζει υπερσύγχρονο hardware με σχολαστική βαθμονόμηση software για σημαντικά βελτιωμένη κορυφαία εμπειρία κάμερας. Η εντυπωσιακή QHD + οθόνη 120 Hz ενσωματώνει τεχνολογία οθόνης επόμενης γενιάς που βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την απόδοση του παιχνιδιού. Το Warp Charge 65T και το Warp Charge 50 Wireless φτάνουν τη φόρτιση σε άλλο επίπεδο, μειώνοντας δραματικά τον χρόνο που ξοδεύετε στη φόρτιση της συσκευής σας. Με την υποστήριξη του τελευταίου Qualcomm® Snapdragon ™ 888 mobile platform, η βελτιωμένη απόδοση διασφαλίζει ότι η σειρά OnePlus 9 είναι έτοιμη να χειριστεί τις πιο απαιτητικές εργασίες με ευκολία.

Hasselblad Κάμερα για Κινητά

Το χρώμα είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα της φωτογραφίας μέσω κινητού. Με την Hasselblad Κάμερα για Κινητά, η OnePlus είχε ως στόχο να φέρει την εμβληματική απόδοση χρώματος της Hasselblad σε ένα smartphone για πρώτη φορά. Αυτή ήταν μια σημαντική πρόκληση τόσο για την OnePlus όσο και για την Hasselblad, καθώς τα συστήματα καμερών ενός smartphone λειτουργούν πολύ διαφορετικά από τις παραδοσιακές κάμερες και η Hasselblad έχει αυστηρές απαιτήσεις για χρωματική απόδοση και επεξεργασία εικόνας. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, OnePlus και Hasselblad βαθμονόμησαν από κοινού τους αισθητήρες OnePlus 9 και 9 Pro, πραγματοποιώντας πολλές εργαστηριακές δοκιμές χρησιμοποιώντας τα υψηλά πρότυπα χρώματος της Hasselblad.

Τώρα, η σειρά OnePlus 9 χρησιμοποιεί το νέο πρότυπο της OnePlus για ταξινόμηση χρωμάτων - Ταξινόμηση Φυσικού Χρώματος με τη Hasselblad - για να φέρει πιο ακριβή, εύκολα αντιληπτά και φυσικά χρώματα στις φωτογραφίες που λαμβάνονται με τα OnePlus 9 και 9 Pro. Το πρώτο και πιο σημαντικό αποτέλεσμα της μακροπρόθεσμης συνεργασίας μεταξύ της OnePlus και της Hasselblad, αυτή η νέα χρωματική λύση, απαιτούσε μήνες δοκιμών και βελτιστοποίησης τόσο από τις ομάδες έρευνας και ανάπτυξης της Hasselblad όσο και από της OnePlus.

Η κύρια κάμερα 48MP του OnePlus 9 Pro διαθέτει έναν αισθητήρα IMX789, σχεδιασμένο μαζί με τη Sony, με έναν εντυπωσιακά μεγάλο αισθητήρα 1 / 1,4". Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετική ικανότητα απεικόνισης, με κορυφαίες τεχνολογίες όπως φακό 2x2 on-chip (OCL), 12-bit RAW, dual native ISO και DOL-HDR. Προσφέρει γρηγορότερες ταχύτητες εστίασης, τετραπλάσιες πληροφορίες χρώματος για μεγαλύτερη ακρίβεια χρώματος, καθαρότερες λήψεις ημέρας και νύχτας και μειωμένη θόλωση κίνησης στα βίντεο.

Η απαράμιλλη εξαιρετικά ευρεία κάμερα 50MP του OnePlus 9 Pro χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα Sony IMX766 1 / 1.56", ο οποίος εξασφαλίζει βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και χαμηλότερο θόρυβο. Το πρωτοποριακό Freeform Lens χρησιμοποιεί μια σειρά από μοναδικές καμπύλες για τη διόρθωση του εισερχόμενου φωτός, μειώνοντας την παραμόρφωση στην άκρη των φωτογραφιών στο 1% περίπου. Η εξαιρετικά ευρεία κάμερα σάς επιτρέπει επίσης να τραβάτε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας μακροεντολής, με δυνατότητα εστίασης από απόσταση έως και 4 cm από το θέμα σας.

Η κάμερα 8MP τηλεφακού στο OnePlus 9 Pro προσφέρει 3,3x (77mm) zoom με OIS για μείωση του θολώματος, με μέγιστο ψηφιακό ζουμ 30x. Επίσης, μια αποκλειστική μονόχρωμη κάμερα συνεργάζεται με την κύρια κάμερα του OnePlus 9 Pro για να προσθέσει λεπτομέρειες και στρώσεις σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ενώ μια νέα μετατόπιση κλίσης προσομοιώνει το ειδικό μικροσκοπικό εφέ ενός φακού μετατόπισης κλίσης για πιο δημιουργικές φωτογραφίες.

Η κύρια κάμερα του OnePlus 9 Pro διαθέτει 16 φορές τον αριθμό pixel του τυπικού 1080p για βίντεο υψηλής ποιότητας. Μπορεί να τραβήξει στα 4K 120fps, δίνοντάς σας περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες λήψης βίντεο και επεξεργασίας, με το DOL-HDR να διασφαλίζει ότι έχετε πάντα το θέμα σε καθαρή προβολή σε περιβάλλοντα με οπίσθιο φωτισμό. Η εξαιρετικά ευρεία κάμερα του OnePlus 9 Pro μπορεί επίσης να δημιουργήσει βίντεο με παρέλευση χρόνου όταν περπατάτε.

Η νέα λειτουργία Hasselblad Pro προσφέρει απίστευτα ακριβές και φυσικό χρώμα για μία σταθερή βάση για επεξεργασία μετά. Έχει αναβαθμιστεί με ένα νέο user interface που βασίζεται στο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων της Hasselblad για να δώσει σε χρήστες επαγγελματικού επιπέδου μια μοναδική Hasselblad αίσθηση. Επιτρέπει επίσης έναν άνευ προηγουμένου έλεγχο για τους επαγγελματίες φωτογράφους να τελειοποιούν τις φωτογραφίες τους, με τη δυνατότητα προσαρμογής ISO, εστίασης, χρόνου έκθεσης, ισορροπίας λευκού και άλλων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να τραβήξουν φωτογραφίες σε μορφή RAW 12-bit με 64 φορές περισσότερο χρώμα σε σύγκριση με το RAW 10-bit που βρίσκεται παραδοσιακά σε άλλα smartphone.

oneplus-9-pro-official-2.jpg

Fluid Display 2.0

Το Fluid Display 2.0 του OnePlus 9 Pro διαθέτει μια νέα γενιά προηγμένης τεχνολογίας για φορητές οθόνες, ενσωματώνοντας τεχνολογία πολυκρυσταλλικού οξειδίου χαμηλής θερμοκρασίας (LTPO), την πιο προηγμένη τεχνολογία backplane που χρησιμοποιείται σε οθόνες OLED υψηλών προδιαγραφών και μια γρήγορη απόκριση αφής για παιχνίδια. Η τεχνολογία LTPO επιτρέπει στην οθόνη του OnePlus 9 Pro να προσαρμόζει αυτόματα το ρυθμό ανανέωσης από 120 Hz έως τα 1 Hz για να ταιριάζει με το τρέχον σενάριο χρήστη, με αποτέλεσμα σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Η τεχνολογία Hyper Touch σάς δίνει επίσης πολύ πιο γρήγορο χρόνο απόκρισης όταν παίζετε συγκεκριμένα παιχνίδια, αυξάνοντας την ταχύτητα συγχρονισμού μεταξύ του επεξεργαστή και της οθόνης σε 360 Hz - έως και έξι φορές πιο γρήγορα από ό, τι πριν.

Η οθόνη του OnePlus 9 Pro κέρδισε βαθμολογία A + από το DisplayMate, προσφέροντας QHD +, έως 1.300 nits φωτεινότητας κορυφής, εγγενές βάθος χρώματος 10-bit, E4 emitting material, HDR10+, MEMC, αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας χρώματος, ανίχνευση φωτισμού περιβάλλοντος μπροστά και πίσω και άλλα. Η οθόνη προσφέρει την πιο ακριβή και φυσική αναπαραγωγή χρωμάτων με ένα εξαιρετικό JNCD (Just Notableable Color Difference) μικρότερο από 1,0, για χρώμα που έχει χαρακτηριστεί ως «οπτικά αδιάκριτο από τέλειο», ακόμη και υπερβαίνοντας την απόδοση κορυφαίων επαγγελματικών οθονών.

Απόδοση

Με το πρωτοποριακό 5G, το Qualcomm Snapdragon 888 mobile platform προσφέρει γρήγορες ταχύτητες και πρωτοφανή ισχύ. Με 25% ταχύτερη απόδοση CPU και 35% ταχύτερη απόδοση γραφικών συν τον νέο κόμβο 5nm, το Qualcomm Snapdragon 888 προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, επιτρέποντας εκτεταμένη χρήση με μία μόνο φόρτιση.

Η συνδεσιμότητα 5G τροφοδοτείται από το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα X60 5G Modem-RF. Μια παγκόσμια λύση 5G τρίτης γενιάς, το X60 είναι η πρώτη baseband 5nm στον κόσμο που προσφέρει ταχύτερες, χαμηλού χρόνου απόκρισης 5G ταχύτητες κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας 5G carrier aggregation σε FDD και TDD. Επίσης, το X60 μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και τη θερμότητα, βελτιώνοντας την απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο OnePlus 9 Pro.

Το OnePlus 9 Pro διαθέτει μνήμη RAM LPDDR5 και χώρο αποθήκευσης UFS 3.1 για να προσφέρει ταχύτερη και πιο ομαλή εμπειρία. Η κορυφαία μνήμη LPDDR5 RAM είναι 1,5x ταχύτερη από την LPDDR4X και προσφέρει ταχύτητες έως 6400Mbps, καθιστώντας το multitasking συνεχές.

Warp Charge

Το Warp Charge 65T παρέχει ισχύ μιας ημέρας σε μόλις 15 λεπτά - και μπορεί να φορτίσει από το 1-100% σε μόλις 29 λεπτά. Το OnePlus 9 Pro επιτυγχάνει αυτές τις ταχύτητες χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη μπαταρία 4.500 mAh με βελτιωμένη σχεδίαση δύο κυψελών για τη μείωση της εσωτερικής αντίστασης και της θέρμανσης κατά τη φόρτιση.

Το Warp Charge 50 Wireless είναι η ταχύτερη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης της OnePlus - και μία από τις ταχύτερες λύσεις στον κλάδο. Με φόρτιση και των δύο κυψελών μπαταρίας στα 25W, το Warp Charge 50 Wireless ξεπερνά ακόμη και τις περισσότερες ενσύρματες λύσεις γρήγορης φόρτισης, φορτίζοντας από 1-100% σε μόλις 43 λεπτά. Και ο ασύρματος φορτιστής μας που σχεδιάστηκε πρόσφατα είναι εξοπλισμένος με δύο πηνία φόρτισης, οπότε το OnePlus 9 Pro μπορεί να φορτίσει εξίσου γρήγορα τόσο οριζόντια όσο και κάθετα.

Ο μετασχηματιστής ρεύματος που περιλαμβάνεται στο κουτί μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την turbo φόρτιση μη-OnePlus συσκευών, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών, tablet και άλλων έως 45W χρησιμοποιώντας USB PD ή PPS.

oneplus-9-official-9.jpg

Σχεδίαση

Με λεπτό πλαίσιο αλουμινίου 2,2 mm, η συσκευή είναι πολύ καλά ισορροπημένη και άνετη στο κράτημα ακόμη και για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, η κυρτή οθόνη του OnePlus 9 Pro έχει βελτιστοποιηθεί προσεκτικά για να ελαχιστοποιηθεί ο αποχρωματισμός και τα λάθη.

Το OnePlus 9 Pro προσφέρει βαθμολογία IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

OnePlus 9

Το OnePlus 9 προσφέρει μια εξίσου ισχυρή κορυφαία εμπειρία όπως το OnePlus 9 Pro, με πλήρη οθόνη 120 Hz, Qualcomm Snapdragon 888 mobile platform, συνδεσιμότητα 5G επόμενης γενιάς, Warp Charge 65T καθώς και την ισχυρή Hasselblad Κάμερα για Κινητά για μία ολοκληρωμένη γρήγορη και ομαλή εμπειρία smartphone.

Κάμερα

Η Hasselblad Κάμερα για Κινητά στο OnePlus 9 χρησιμοποιεί τα ίδια προηγμένα χρωματικά πρότυπα με το OnePlus 9 Pro - Ταξινόμηση Φυσικού Χρώματος με τη Hasselblad. Το τριπλό σύστημα καμερών δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβήξουν εκπληκτικές εικόνες, για μία εμπειρία φωτογραφίας επαγγελματικού επιπέδου.

Το OnePlus 9 χρησιμοποιεί την ίδια -κορυφαία στον κλάδο- 50MP εξαιρετικά ευρεία κάμερα με το OnePlus 9 Pro, με αισθητήρα Sony IMX766 1 / 1.56 και κυρτό φακό Freeform για ελαχιστοποίηση της παραμόρφωσης των άκρων. Η κύρια κάμερα 48MP διαθέτει επίσης εξαιρετικές δυνατότητες απεικόνισης, χάρη στον προσαρμοσμένο αισθητήρα Sony IMX689 1 / 1,43 ", 2x2 OCL, 12-bit RAW, dual native ISO και 3-HDR. Το σύστημα κάμερας του OnePlus 9 προσφέρει γρηγορότερες ταχύτητες εστίασης, 64 φορές περισσότερες πληροφορίες χρώματος σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς αισθητήρες 10-bit, καθαρότερες λήψεις ημέρας και νύχτας και υψηλότερη δυναμική εμβέλεια στα βίντεο. Μια αποκλειστική μονόχρωμη κάμερα συνεργάζεται με την κύρια κάμερα για λεπτομερείς layered ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

120 Hz Fluid Display

Η οθόνη Fluid Display 120 Hz του OnePlus 9 παρέχει μια συναρπαστική εμπειρία προβολής ανεξάρτητα από το τι παρακολουθείτε. Χρησιμοποιώντας την ίδια επίπεδη top-notch οθόνη με το OnePlus 8T, το οποίο έλαβε βαθμολογία DisplayMate A +, η Fluid Display 6,55" του OnePlus 9 διαθέτει πάνελ AMOLED 120 Hz με κορυφαία ακρίβεια χρωμάτων και βελτιωμένο αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας.

Η φωτεινότητα της οθόνης του OnePlus 9 μπορεί να φτάσει τα 1.100 nits με πιστοποίηση HDR10 +, για να βελτιώσει την εμπειρία σας όταν παρακολουθείτε βίντεο HDR. Είναι επίσης εξοπλισμένη με δύο αισθητήρες φωτισμού περιβάλλοντος με 8.192 επίπεδα φωτεινότητας για πιο ομαλό αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας. Το Comfort Tone προσαρμόζει επίσης τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης ώστε να ταιριάζει με το περιβάλλον σας για μια πιο άνετη εμπειρία ανάγνωσης.

Warp Charge

Η μπαταρία 4.500 mAh του OnePlus 9 χρησιμοποιεί βελτιωμένη σχεδίαση δύο κυψελών που μπορεί να φορτίσει από 1-100% σε μόλις 29 λεπτά. Οι εκδόσεις της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης του OnePlus 9 υποστηρίζουν επίσης ασύρματη φόρτιση έως 15W Qi για πρόσθετη ευκολία.

Σχεδίαση

Το OnePlus 9 διαθέτει κομψή εμφάνιση, συνεχίζοντας την απρόσκοπτη σχεδιαστική κληρονομιά της OnePlus. Η καμπύλη σχεδίαση στο πίσω μέρος και το ελαφρύ βάρος δίνουν στη συσκευή μια άνετη αίσθηση στο χέρι. Έρχεται σε τρία χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση - Winter Mist, Arctic Sky και Astral Black.

oneplus-9-official-3.jpg

OxygenOS 11

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την κοινότητα OnePlus, το OxygenOS 11 προσφέρει ταχύτητα, ομαλότητα και customization στη σειρά OnePlus 9 για την πιο εύκολη, αποτελεσματική και εξατομικευμένη εμπειρία Android και έναν απλό, αλλά τολμηρό σχεδιασμό που διευκολύνει την πλοήγηση ακόμα και με το ένα χέρι.

Η νέα βελτιστοποίηση μνήμης Turbo Boost 3.0 σάς επιτρέπει να έχετε πάνω από 25% περισσότερες εφαρμογές ανοιχτές στο background από ό, τι πριν. Η OnePlus το πέτυχε με τη βοήθεια της συμπίεσης RAM, η οποία καθιστά τα δεδομένα στη μνήμη RAM μικρότερα καθώς και την εικονική μνήμη RAM, η οποία μετατρέπει τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σε μνήμη RAM, ώστε το τηλέφωνό σας να έχει περισσότερη φυσική μνήμη RAM για να εργαστεί.

Οι συσκευές OnePlus είναι κατασκευασμένες να υποστηρίζουν εμπειρίες υψηλού ρυθμού καρέ για υψηλότερη απόδοση και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Η λειτουργία Pro Gaming ξεκλειδώνει τη δύναμη της CPU και της GPU της σειράς OnePlus 9 και αποκλείει τις ειδοποιήσεις από εφαρμογές, κλήσεις και άλλους περισπασμούς για να επιτρέψει στους χρήστες να βυθιστούν πλήρως στα αγαπημένα τους παιχνίδια στο κινητό. Ένα βελτιωμένο σύστημα ψύξης πέντε επιπέδων gaming, το OnePlus Cool Play, βοηθά επίσης στην απαγωγή θερμότητας κατά τη διάρκεια εντατικού παιχνιδιού.

oneplus-watch-official-3.jpg

OnePlus Watch

Ως το πρώτο wearable device της εταιρείας παγκοσμίως, το OnePlus Watch στοχεύει να ενσωματωθεί στην καθημερινή ψηφιακή ζωή των χρηστών OnePlus, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό, απρόσκοπτη σύνδεση, έξυπνη παρακολούθηση φυσικής κατάστασης και απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Σχεδίαση

Το OnePlus Watch επιδεικνύει την ίδια αίσθηση δεξιοτεχνίας και ποιότητας κατασκευής με τα smartphone OnePlus. Ο κυκλικός σχεδιασμός παραπέμπτει στην εμφάνιση ενός παραδοσιακού ρολογιού. Η κάσα των 46 mm είναι κατασκευασμένη από ποιοτικό ανοξείδωτο ατσάλι, με 2.5D κυρτό γυαλί στο μπροστινό μέρος, ένα λεπτό αλλά λαμπερό γυαλιστερό CD pattern στην στεφάνη της οθόνης για μια επιπλέον πινελιά φινέτσας.

OnePlus Watch Cobalt Limited Edition

Συμπληρώνοντας τη μινιμαλιστική αισθητική της Κλασικής Έκδοσης, το OnePlus Watch Cobalt Limited Edition προχωράει την premium σχεδίαση ένα βήμα παραπέρα με υλικά που παραδοσιακά τα συναντάει κανείς μόνο σε πολυτελή ρολόγια. Η κάσα του ρολογιού της Limited Edition είναι κατασκευασμένη από κράμα κοβαλτίου, ένα μοναδικό υποαλλεργικό υλικό που είναι δύο φορές πιο σκληρό και ανθεκτικό στη διάβρωση από το παραδοσιακό ανοξείδωτο ατσάλι. Εν τω μεταξύ, το ρολόι είναι κατασκευασμένο από γυαλί σαπφείρου, ειδικά επεξεργασμένο, με βαθμολογία Mohs 9, για βελτιωμένη φωτεινότητα και εξαιρετική αντοχή στις γρατσουνιές.

Απρόσκοπτη Συνδεσιμότητα

Το OnePlus Watch συνδέεται ανεμπόδιστα με την ψηφιακή σας ζωή, βοηθώντας σας να απολαύσετε κάθε στιγμή της ζωής σας. Σας επιτρέπει να δείτε και να απαντήσετε σε ειδοποιήσεις, να πραγματοποιήσετε και να απαντήσετε σε τηλεφωνικές κλήσεις, να παίξετε μουσική και να τραβήξετε φωτογραφίες. Το OnePlus Watch διαθέτει 4 GB αυτόνομου χώρου αποθήκευσης (2 GB για πραγματική χρήση), αρκετού για περισσότερα από 500 τραγούδια, και είναι συμβατό με τα περισσότερα ακουστικά Bluetooth για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής εν κινήσει.

Ισχυρή Μπαταρία, Proactive Fitness

Το OnePlus Watch παρέχει στους χρήστες εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας, παρέχοντας ισχύ μίας ολόκληρης ημέρας σε μόλις πέντε λεπτά ή ισχύ μίας εβδομάδας σε μόλις 20 λεπτά. Η μπαταρία μεγάλης διάρκειας 402 mAh σας παρέχει αρκετή ισχύ για έως και δύο εβδομάδες sustainable χρήσης, καθώς και έως και μία εβδομάδα ισχύος για τους πιο ενεργούς χρήστες.

Διαθέτοντας 5ATM + IP68 αντοχή στη σκόνη και στο νερό και 110+ τύπους προπόνησης, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης ανίχνευσης προπόνησης για τζόκινγκ και τρέξιμο, το OnePlus Watch παρακολουθεί τις πιο έντονες προπονήσεις. Ενισχύστε την προσωπική σας απόδοση με μετρήσεις όπως παλμούς, απόσταση, θερμίδες, παρακολούθηση ταχύτητας και απόδοση SWOLF για κολυμβητές. Με ενσωματωμένο GPS, το OnePlus Watch παρακολουθεί με ακρίβεια όλη τη δραστηριότητά σας, ακόμα και όταν το τηλέφωνο δεν βρίσκεται δίπλα σας. Προσφέρει επίσης παρακολούθηση κορεσμού οξυγόνου στο αίμα, ανίχνευση στρες, εκπαίδευση αναπνοής, γρήγορες ειδοποιήσεις καρδιακού ρυθμού και καθιστικές υπενθυμίσεις, όλα εύκολα διαχειρίσιμα από την εφαρμογή OnePlus Health.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Tα OnePlus 9 Pro και OnePlus 9 έρχονται στην Ευρώπη και η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης για την Ελληνική αγορά είναι:

Μοντέλο

RAM

ROM

Χρώματα

Τιμή

OnePlus 9 Pro

12GB

256GB

Stellar Black, Pine Green

€ 1,129

OnePlus 9 Pro

8GB

128GB

Stellar Black

€ 1,059

OnePlus 9

12GB

256GB

Winter Mist

€ 889

OnePlus 9

8GB

128GB

Arctic Sky

€ 829


Το OnePlus 9 Pro θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά από 9 Απριλίου 2021, ενώ το OnePlus 9 από 26 Απριλίου 2021. Τα επίσημα κανάλια διανομής για Ελλάδα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η τιμή και η διαθεσιμότητα για το OnePlus Watch θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑ
read more

OPPO Reno8: Επίσημα η νέα σειρά με τρία mid-range μοντέλα σε προσιτές τιμές

24 Μαΐου 2022 Christos Elpidis

Η OPPO παρουσίασε επίσημα τη νέα σειρά OPPO Reno8, η οποία αποτελείται από τρία μοντέλα (ομώνυμο, Pro και Pro+) που κινούνται στη mid-range κατηγορία και ξεχωρίζουν για την όμορφη εμφάνιση τους, αλλά και για ...

vivo V23 5G: Ανεβάζει τον πήχη στη Selfie Φωτογραφία και στη Σχεδιαστική Κομψότητα

23 Μαΐου 2022 Techgear Team

H vivo λανσάρει στην Ελλάδα το νέο smartphone V23 5G και θέτει νέα πρότυπα σε ότι αφορά στο συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας κάμερας και μοναδικής σχεδίασης, με πλάτη που αλλάζει χρώμα και διακρίνεται για την ...

realme 9 5G: Επίσημα το πιο προσιτό smartphone με Snapdragon 695 5G

23 Μαΐου 2022 Techgear Team

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, παρουσιάζει το realme 9 5G, λίγες ημέρες αργότερα από το επίσημο λανσάρισμα του realme 9 4G της ίδιας σειράς. Πιο συγκεκριμένα, το realme 9 5G ...

Nokia G50: Το πιο οικονομικό 5G τηλέφωνο της Nokia, αποκλειστικά διαθέσιμο σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

18 Μαΐου 2022 Techgear Team

Η HMD Global, η αντιπρόσωπος εταιρεία των κινητών τηλεφώνων Nokia, ανακοινώνει σήμερα την έναρξη πωλήσεων του Nokia G50 αποκλειστικά από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Το Nokia G50 αποτελεί το πιο οικονομικά ...

HUAWEI P50 Pro: Κι όμως, υπάρχει τρόπος να έχεις πρόσβαση στα δίκτυα 5G

17 Μαΐου 2022 Christos Elpidis

Παρά τις αντιξοότητες και τις κυρώσεις της αμερικανικής κυβέρνησης, η HUAWEI εξακολουθεί να δημιουργεί σπουδαία smartphones που δυστυχώς στερούνται της επίσημης υποστήριξης των εφαρμογών - υπηρεσιών της Google,...

hellomoto! Ξεκίνησε η διάθεση motorola smartphones στην Ελλάδα

13 Μαΐου 2022 Techgear Team

Με κεντρικό μήνυμα #hellomoto καλωσορίζουμε και πάλι στην Ελλάδα την θρυλική motorola, που ξεκίνησε τη διάθεση νέων σειρών smartphones, μέσω της Smart4all. Mε πάνω από 90 χρόνια πορεία, η motorola έχει ...

realme 9: Ανακοινώθηκε επίσημα για την Ευρώπη με τιμή από €299

12 Μαΐου 2022 Techgear Team

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, παρουσίασε σήμερα το τελευταίο smartphone της σειράς 9, το realme 9, το οποίο διατίθεται σε τρεις χρωματικές παραλλαγές - Sunburst Gold, Meteor ...

Samsung Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 στα πρώτα renders τους

12 Μαΐου 2022 Christos Elpidis

Μαζεμένες οι διαρροές για τα νέας γενιάς foldables της Samsung, με τον γνωστό και έγκριτο leakster OnLeaks να δημοσιεύει ανεπίσημα renders των Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 σε συνεργασία με τις ιστοσελίδες ...

Pixel 7 και Pixel 7 Pro: Αποκαλύφθηκαν από τώρα, έρχονται το φθινόπωρο

11 Μαΐου 2022 Christos Elpidis

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε. Ανάμεσα στην πληθώρα ανακοινώσεων του συνεδρίου Google I/O 2022, η εταιρεία αποφάσισε να αποκαλύψει από τώρα και την επόμενη γενιά των smartphones της, δηλαδή τα Pixel 7 και ...

Pixel 6a: Επίσημα με οθόνη 6.1'' OLED FHD+ και επεξεργαστή Tensor στα $449

11 Μαΐου 2022 Christos Elpidis

Όπως αναμενόταν η Google παρουσίασε επίσημα στο συνέδριο Google I/O 2022 το πιο προσιτό μοντέλο της Pixel 6 Series, με το Pixel 6a να διατηρεί περίπου τον ίδιο σχεδιασμό των Pixel 6 και Pixel 6 Pro, αλλά στην ...

Loader
techgear_icon